Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: "Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΗΛΘΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ:
"Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΗΛΘΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"

https://www.youtube.com/watch?v=q9-m-pDfUNA


Νίκος Αμάραντος: Θα ξεκινήσω με κάτι το οποίο το συζητάμε πολύ αυτές τις μέρες κύριε Λαμπράκη. Υπάρχει μία εκπομπή σε κάποιο συγκεκριμένο κανάλι εδώ στην Κύπρο, ο δημοσιογράφος ο οποίος απαξιώνει αυτό που κάνετε εσείς, γιατί παίρνουν ακροατές και πιέζουν για την υπόθεση του κυρίου Σώρρα και της ΕΙ-END κλπ. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, σας δίνει βήμα αρκεί να έχετε μαζί σας 7 ή 10 ή 50 χιλιάδες για να μοιράζετε στον κόσμο, λέει, για να αποδείξετε ότι έχετε χρήματα.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Αυτά λοιπόν είναι η άποψη των Καζάρων Εβραίων που θέλουν τους Έλληνες επαίτες. Οι Έλληνες, αγαπητέ μου κύριε δημοσιογράφε, δεν είναι επαίτες. Κατ΄ αρχήν δεν χρωστάνε σε κανέναν. Απλώς είναι εύπιστοι, απλώς σε κάποια ιστορική συγκυρία άφησαν τις πύλες ανοιχτές και μπήκε ο εχθρός. Ο εχθρός λοιπόν έχει καταλάβει την αρχή και τώρα είναι εκείνος ο οποίος προσπαθεί να καθορίσει τις τύχες του.

Ο Έλλην είναι ένας περήφανος άνθρωπος, και μάλιστα είναι ο πρώτος άνθρωπος - ο πρώτος Homo Sapiens θα μπορούσαμε να τον πούμε - γιατί χωρίς τον Έλληνα πολιτισμός στην γη δεν θα υπήρχε.

Φαντάζομαι, μετά από τόσες φορές που το έχουμε αποδείξει και εμπεδώσει, ο πολιτισμός στην γη κατήλθε - δεν δημιουργήθηκε - και κατήλθε μέσω των Ελλήνων. Δεν υπάρχει καμία αντίρρηση επ΄ αυτού. Επομένως για να έρχεται τώρα κάποιος και να μας πει, - ο Αντίνοος δηλαδή μιλάμε για το αντίθετο DNA και ξέρετε πολύ καλά τι είναι το αντίθετο DNA είναι αδύνατον αυτή τη στιγμή να έρθει αυτός ο κύριος να μας ζητάει 20 και 50 και 100 χιλιάδες να μοιράσουμε στον λαό για να τον πείσουμε.

Όποιος πείθεται με τα χρήματα καταλαβαίνετε ποιόν υπηρετεί. Διότι προσπαθούμε αυτές τις μέρες να δώσουμε την θεωρητική υπόσταση του Ελληνικού και του αντίθετου DNA, για να καταλάβετε πως ακριβώς το χρήμα πρέπει να είναι υποχείριο, να είναι εργαλείο για την ευδαιμονία των ανθρώπων και να μην είναι ο σκοπός και να μην εξισούται το χρήμα με την ευδαιμονία.

Για φανταστείτε, εγώ θέλω να σκεφτείτε εσείς και όλοι που ακούτε την εκπομπή σήμερα, σκεφτείτε για μια στιγμή τα παιδικά σας χρόνια όταν μεγαλώνατε, ιδιαιτέρως αυτοί που έχουν περάσει τα 60, όταν μεγαλώνατε μικροί δεν αισθανόσασταν περισσότερη ευτυχία απ' ότι σήμερα; Με εκείνα τα ελάχιστα που είχαμε στη διάθεσή μας; Μόνο με την διαπροσωπική σχέση των εορτών, με την κοινωνική ευδαιμονία; Τι συνέβη από τότε και χωρίσαμε τα ενεργειακά μας πεδία και καθένας τσακώνεται και πάει στο δικαστήριο τον διπλανό του, τον αδερφό του, τον πατέρα του, την μητέρα του και έτσι έχει εντελώς απεμπολιστεί η κοινωνική συνοχή;

ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η κοινωνική συνοχή είναι η αρχή της ευδαιμονίας. Σκεφθείτε αυτό που λέει ο λαός, όταν μοιραστείς τη χαρά σου με κάποιον διπλασιάζεται η χαρά σου, όταν μοιραστείς της λύπης σου, μετριάζεται. Για σκεφτείτε το να δείτε τι είναι η υφή του ανθρώπου. Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον. Να μας πει λοιπόν ο κύριος αυτός, ο οποίος θέλει χρήματα για να είναι ευτυχής ή ευδαίμων τουλάχιστον εάν ακριβώς μόλις τελειώσουν τα 15, τα 20 χιλιάρικα τι ακριβώς θα κάνει μετά; Ποιό θα είναι το επόμενό του βήμα; Εγώ θα του πω να του δώσουμε και 1 εκατομμύριο, τι θα κάνει; Να σας πω εγώ τι θα κάνει ο ίδιος; Θα εγκαταλείψει αυτό που κάνει, που σημαίνει αυτό που κάνει δεν το κάνει με την ψυχή και θα πάει να φτιάξει υποτίθεται μια άλλη επιχείρηση, να κάνει κάτι άλλο προσπαθώντας να κερδίσει περισσότερα χρήματα. Αυτή είναι η νοοτροπία των Καζάρων. Ιδιαίτερα στην Κύπρο, διότι η Κύπρος έχει ένα πολύ υψηλό ποσοστό του πληθυσμού το οποίο είναι εντεταγμένο σε μασονικές στοές. Αυτό λοιπόν είναι ένα μεγάλο αρνητικό στοιχείο για τον Κυπριακό λαό. Αυτό σημαίνει ότι κάθε αρχή, κάθε εξουσία, κάθε δημόσια υπηρεσία είναι κατειλημμένη και από έναν μασόνο. Θα μου πείτε συλλήβδην βάζεις τους μασόνους σε ένα καζάνι, δεν υπάρχει κάποιος ο οποίος να έχει συναισθήματα κλπ; Βεβαίως και υπάρχει, δεν υπάρχει αμφιβολία.

Πολλοί από αυτούς μπήκαν σε αυτόν τον μυστικιστικό κύκλο πρώτα για να υπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα, αλλά κατά δεύτερο λόγο διότι τους υποσχέθηκαν αυτοί που τους έβαζαν μέσα ότι αυτός είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός. Ότι είναι ένας οργανισμός που έχει σκοπούς να βοηθάει τους πτωχούς, να βοηθάει εκείνους που δεν έχουν δουλειά να βρουν δουλειά, να βοηθάει αυτούς που δεν μπορούν να σπουδάσουν να μπορούν να σπουδάσουν, να τους βοηθήσει οικογενειακώς με τα παιδιά τους. Γενικά δηλαδή, ήταν όλα υλικές παροχές όμως φάνταζαν στο μυαλό του υποψηφίου μασόνου φαντάζουν οτι είναι ένα θαυμάσιο ίδρυμα το οποίο σκοπό έχει την ανέλιξη της ανθρωπότητας αυτό του δίνουν να καταλάβει.

Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΤΟΑ B'NAI B'RITH

Εγώ το παίρνω τώρα από την αντίθετη πλευρά και θα ρωτήσω : Εάν πραγματικά αυτοί ήταν οι σκοποί, γιατί δεν έχει ανέβει η ανθρωπότητα; Γιατί υπάρχει τόση πείνα, τόση δυστυχία; Γιατί υπάρχουν τόσα παιδιά που δεν έχουν σήμερα ούτε το πρωινό τους γάλα, γιατί οι μητέρες και οι πατέρες αυτοκτονούν γιατί δεν έχουνε φαΐ για τα παιδιά τους; Αυτή λοιπόν είναι η ιδεολογία με την οποία τους έβαλαν μέσα σε εκείνες τις στοές; Γνωρίζουν κατ΄ αρχήν τι είναι μασονισμός; Δεν ξέρει κανένας. Θα μου πείτε είναι ώρα να αναλύσουμε τον μασονισμό; Δεν νομίζω ότι είναι άκαιρο, για τον απλό λόγο οτι μέσω αυτής της μυστικιστικής οργάνωσης, η οποία βεβαίως έχει πάρει πολλές μορφές, οι εβραίοι έχουν τη δική τους την οποία την ονομάζουνε B'NAI B'RITH.

Το B'NAI B'RITH είναι μια οργάνωση εβραϊκή ουσιαστικά είναι μια κατασκοπευτική κοινωνική οργάνωση, η οποία έχει διασπαρθεί σε όλες τις κοινωνίες του πλανήτη δεν υπάρχει κοινωνία που να μην υπάρχει B'NAI B'RITH μπορεί να βρεις κοινωνία χωρίς μασονική στοά, αλλά όχι χωρίς εβραϊκή στοά. Όταν λοιπόν κάτι ή οποιοσδήποτε - φορέας ή άτομο - εκφέρει έστω και το παραμικρό εναντίον των εβραίων, αυτομάτως γίνεται επανάσταση, αυτομάτως περιθωριοποιείται, αυτομάτως βάλλεται από τις αρχές, αυτομάτως θεωρείται γραφικός. Και δεν είναι απαραίτητο να πεις κάτι αρνητικό. Το να πεις κάτι θετικό για τον Ελληνισμό και να κάνεις αντιπαράθεση με αυτό, αυτό είναι αρκετό για να σε βάλει στη λίστα τη δική τους.

ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

Καλό θα ήτανε να δούνε τι ακριβώς είναι αυτός ο μασονισμός, ποιοί είναι οι ιλλουμινάτι. Ακούμε συνεχώς τη λέξη ιλλουμινάτι. Πριν από μία βδομάδα ο κύριος Νίκος Λάος έδωσε μία συνέντευξη και την ονόμασε «Ιλλουμινατικός Τεκτονισμός».

Ο κύριος Νίκος Λάος, σύμφωνα με τις δικές του μαρτυρίες, έχει εκλεγεί ισόβιος πρόεδρος των ιλλουμινάτι. Οι ιλλουμινάτι ήταν οι πεφωτισμένοι της Βαυαρίας. Οι πεφωτισμένοι της Βαυαρίας υποτίθεται ότι πήραν τις Ελληνικές αρχές, τις ιδέες, και τις πρόβαλαν την εποχή εκείνη έτσι τουλάχιστον διέδωσαν στις διάφορες κοινωνίες ότι επαναφέρουν τις αρχές του Ελληνισμού. Αυτό βέβαια ήταν η μεγαλύτερη απάτη όλων των αιώνων, διότι τέτοιο πράγμα δεν συνέβη ποτέ. Ο θεωρητικός της παγκοσμιοποίησης - δεν ξέρω αν ακούσατε προχθές στα Χανιά είπαμε κάποια πράγματα για τον Καλλέργη Γκούντενχωφ - αυτοί λοιπόν από τις αρχές του αιώνος, δηλαδή από το 1897, κατέστρωσαν ένα σχέδιο για να καταλάβουν όλο τον πλανήτη οικονομικώς, πολιτικώς, εκπαιδευτικώς, δικαστικώς, από όποιες μορφές της κοινωνικής έκφρασης. Όταν λέμε «αυτοί», ποιοί είναι «αυτοί»; Κατά κόρον έχουμε χρησιμοποιήσει τον όρο «Καζάροι». Οι Καζάροι είναι μία φυλή η οποία προήλθε από την Μογγολία αν θυμάστε και διερωτάται κάποιος, αυτοί είναι εν τέλει αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να καθυποτάξουν όλη την ανθρωπότητα και να μας κάνουν όλους δούλους;

ΠΩΣ ΚΑΤΗΛΘΕ ΤΟ ΑΛΛΟ DNA

Να το πάμε λίγο παραπέρα. Αυτοί οι Καζάροι από πού προήλθαν; Πώς δηλαδή επάνω στη γη εκτός από το ανθρώπινο DNA βρέθηκε και ένα άλλο DNA; Με ποιό τρόπο δημιουργήθηκε ή κατήλθε αυτό το DNA, μέρος του οποίου είναι και αυτοί οι Καζάροι; Εδώ θα ήθελα να πάμε τη φαντασία μας λίγο πιο μακριά, θα σας διαβάσω ένα κομμάτι από το κείμενο του Γκούντενχvφ Καλλέργη, ο οποίος ήτανε ένας πρίγκιπας Βυζαντινός, της οικογενείας των Φωκάδων.

Ο Ιωάννης Φωκάς ήταν ο πρώτος της οικογενείας. Ο Νικηφόρος Φωκάς ήταν εκείνος ο οποίος απελευθέρωσε υποτίθεται την Κρήτη το 961 από τους Άραβες Αγαρηνούς, αλλά κατόπιν η οικογένεια μετονομάστηκε Καλλέργη, διεσπάρη στις διάφορες παροικίες της Ευρώπης.

Διεσπάρη στα Επτάνησα, στην Ουγγαρία και τώρα είναι το πιο σημαντικό, στην Βενετία. Θυμηθείτε, ιδιαίτερα όσοι έχετε μελετήσει αρχαίους συγγραφείς, τον Τίμαιο και τον Κριτία του Πλάτωνα και σας παρακαλώ να θυμηθείτε την περιγραφή της Ατλαντίδος. Πώς ακριβώς περιέγραψαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ιερείς στον Σόλωνα την Ατλαντίδα.

Θυμάστε ότι η επικοινωνία γινόταν με κανάλια νερού. Στο κέντρο λοιπόν, υπήρχαν πολλά κανάλια τα οποία κατέληγαν στον ναό του Ποσειδώνος με τα πέντε χρυσά άλογα. Μεταφέρω τώρα τη φαντασία σας στη σημερινή πραγματικότητα. Υπάρχει κάποιος τόπος στον πλανήτη ο οποίος να έχει την φυσική μορφή της Ατλαντίδος - πιθανώς θα τη λέγατε μία μικρή Ατλαντίδα - όπου οι επικοινωνίες γίνονται δια των υδάτων. Αυτό λοιπόν είναι το σημερινό quiz, το σημερινό πρόβλημα. Δεν θα σας κουράσω πολύ, πρόκειται για την Βενετία.

Διερωτήθηκε ποτέ κανείς γιατί η Βενετία χτίστηκε με τον τρόπο που χτίστηκε; Ποιός ήταν ο χρηματοδότης; Γιατί για την εποχή που άρχιζε που ήτανε περίπου μόλις κατελύθη η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, δηλαδή μόλις μετεφέρθη η πρωτεύουσα από την Ρώμη στην Κωνσταντινούπολη, αυτόματα άρχισε να κτίζεται η Βενετία, από το 375 μ.Χ. Βρέθηκαν ξαφνικά κεφάλαια τα οποία για την εποχή εκείνη ήταν ανήκουστα. Υπήρξε βέβαια και η τεχνολογία, όπου μπορούσαν να χτιστούν παλάτια ολόκληρα επάνω στο νερό. Έτσι η επικοινωνία όλης της Βενετίας γίνεται με τις γόνδολες και δια μέσω της θαλάσσης. Για σκεφτείτε εάν υπάρχει κάποια ομοιότητα της Βενετίας με την Ατλαντίδα.

ARCANUM ARCANORUM ATLANTIS -ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΔΕΚΑ & ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ

Περιφερικά θα σας βάλω σήμερα σε λίγο πιο βαθιά νερά, λέγοντάς σας για την πιο μυστική, την ανωτάτη οργάνωση που κυβερνά τον πλανήτη, η οποία βέβαια δεν είναι ούτε οι δώδεκα τραπεζίτες Ρόθτσιλντ, - αυτοί είναι, όπως είπαμε επανειλημμένως, διαχειριστές δεν είναι τα πραγματικά αφεντικά.

Έχουμε πει για τους Δράκους οι οποίοι είναι μια δύναμη πέραν του Σινικού τείχους έχουμε όμως την πλέον, την ισχυρότερη και την πλέον θα έλεγα σκληρή μυστική οργάνωση η οποία ισχυρίζεται ότι έλκει τις ρίζες της από την Ατλαντίδα. Ονομάζεται Arcanum Arcanorum Atlantis. Αυτή λοιπόν η μυστική οργάνωση έχει το συμβούλιο των δέκα.

Εάν θυμάστε πώς διοικείτο η Βενετία την εποχή των Δόγηδων, υπήρχε το συμβούλιο των δέκα. Ποιοί είναι αυτοί οι δέκα, από που προέρχονται αυτοί οι δέκα;

Από την αρχή λοιπόν της λειτουργίας της η Βενετία διοικείτο από το συμβούλιο των δέκα. Σήμερα αυτοί οι δέκα είναι εκείνοι οι οποίοι εκ των παρασκηνίων κοντρολάρουν τον μαύρο Πάπα, δηλαδή τον αρχηγό των Ιησουιτών.

Οι Ιησουίτες είναι μια στρατιωτική οργάνωση, δεν είναι θρησκεία, δεν είναι οργανισμός είναι μία στρατιωτική οργάνωση η οποία σκοπό έχει να επιβάλει την κυριαρχία της σε όλο τον πλανήτη ακόμα και εναντίον των Δράκων. Ισχυρίζονται ότι έχουν αποδεικτικά στοιχεία, έλκονται στην καταγωγή οι οικογένειες αυτές, οι δεκατρείς οικογένειες.

Σήμερα αποκαλύπτουμε λοιπόν, ενόψει των εορτών, το μεγάλο μυστικό. Οτι όλα αυτά που πιστεύουν ακόμα και αυτοί που είναι πολύ ευαισθητοποιημένοι οτι οι Καζάροι, οι τραπεζίτες, οι Ρότσαϊλντ, οι Ρόκφελερ - δεν λέμε ότι είναι καλά παιδιά έτσι; - είναι διαχειριστές σκληροί και απάνθρωποι, αλλά τα πραγματικά αφεντικά είναι αλλού.

Εάν ψάξετε όλη τη Ρώμη θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν 13 οβελίσκοι. Ο οβελίσκος, αν θυμάστε, ήταν το σύμβολο από την αρχαία Αίγυπτο.

(The Papal Bloodlines - Council of 10 - The Arcane Arcanorum Rite of Atlantis)

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Θα βάλουμε μία παρένθεση εδώ και θα σας διαβάσω μερικά αποσπάσματα του Γκούντενχωφ Καλλέργη για το πώς πρέπει να διοικείται ο πλανήτης.

Λέει ο Ρίτσαρντ Νικολάο Γκούντενχωφ Καλλέργη

«Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μιγάς. Οι σημερινές φυλές και τάξεις θα εξαφανιστούν λόγω της εξαφάνισης του χώρου, του χρόνου και των προκαταλήψεων. Η ευρωασιατική νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, παρόμοια στην εξωτερική εμφάνιση με τους αρχαίους Αιγυπτίους, θα αντικαταστήσει την πολυμορφία των λαών και των φυσικών προσώπων που ζουν στην Ευρώπη. Ο χριστιανισμός που ηθικά προετοιμάστηκε από τα εβραϊκά ευαγγέλια (Ιωάννης), πνευματικά προετοιμάστηκε από τους Εβραίους Αλεξανδρινούς και ιδιαιτέρως τον Φίλωνα τον Αλεξανδρέα και αναγεννήθηκε εβραϊκά».

Ο χριστιανισμός λοιπόν, λέει, ηθικά προετοιμάστηκε από τα εβραϊκά ευαγγέλια και πνευματικά αναγεννήθηκε πάλι από τον εβραϊσμό. Στον βαθμό που η Ευρώπη είναι χριστιανική, είναι κατά μία έννοια εβραϊκής πνευματικότητος. Στον βαθμό που η Ευρώπη είναι ηθική είναι εβραϊκή. Αποδίδει λοιπόν όλα τα κοινωνικά χαρακτηριστικά, την πνευματικότητα αλλά και την ηθική των κοινωνιών της Ευρώπης στον εβραϊσμό.

«Το σύνολον της Ευρωπαϊκής ηθικής έχει τις ρίζες τους στον εβραϊσμό».

Αυτά τα λέει τώρα ο Γκούντενχωφ Καλλέργη ο οποίος προσπαθεί να μας πείσει πώς αυτός ο λαός θα πρέπει να ηγηθεί όλης της ανθρωπότητας. Ο ίδιος, σας υπενθυμίζω και πάλι, ήτανε Ουγγρικής καταγωγής και Βυζαντινής καταγωγής - είπαμε από τον οικογένεια των Φωκάδων.

Λέει λοιπόν, ότι όλοι οι πρωταγωνιστές για την χριστιανική ή μη ηθική, -από τον Αυγουστίνο μέχρι τον Ρουσσώ και τον Εμμανουήλ Καντ και τον Τολστόι - ήσαν εβραίοι κατά την πνευματική έννοια.

Ο Νίτσε ήταν ο μόνος μη εβραίος, ο μόνος Ευρωπαίος ειδωλολάτρης - "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ" οικολόγος. Ακούστε και την μεγάλη δήλωση τώρα, για να αντιληφθείτε όσοι είστε ευαισθητοποιημένοι, το που ακριβώς στηρίχτηκε η Νέα Τάξη Πραγμάτων :

«Στην Ανατολή ο Κινεζικός λαός είναι κατ΄ εξοχήν ηθικός, στην Δύση είναι οι Εβραίοι. Ο Θεός ήταν ο αρχηγός του κράτους των αρχαίων Εβραίων. Οι ηθικοί νόμοι του κράτους, η αμαρτία ήταν έγκλημα. Ο Εβραϊσμός δια μέσου των αιώνων παρέμεινε πιστός στην θεοκρατική ιδέα της ταυτοποίησης πολιτικής και ηθικής».

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ - ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ.

«Ο Χριστιανισμός και ο Σοσιαλισμός αποτελούν προσπάθειες για να δημιουργήσουν τον επίγειο Παράδεισο, δηλαδή την Πολιτεία του Θεού.
2.000 χρόνια πριν, οι αρχαίοι Χριστιανοί - όχι οι Φαρισαίοι και οι Σαδδουκαίοι - υπήρξαν οι αναγεννητές της Μωσαϊκής παράδοσης. Σήμερα δεν είναι οι Σιωνιστές ούτε οι Χριστιανοί, αλλά οι Εβραίοι είναι οι ηγέτες του Σοσιαλισμού».

Δηλαδή εξομοιώνει τον χριστιανισμό, την θρησκευτική του υπόσταση, με τον σοσιαλισμό σαν κοινωνική υπόσταση. Και λέει, όπως οι χριστιανοί αναγέννησαν την εβραϊκή και μωσαϊκή παράδοση 2.000 χρόνια πριν, το ίδιο οι εβραίοι σήμερα ηγούνται του σοσιαλισμού.

Να σκεφτείτε αυτά τα κείμενα γράφτηκαν το 1923 οπότε ήταν 6 χρόνια μετά από την επιτυχία της Ρωσικής επανάστασης, η οποία βέβαια, 96% των Μπολσεβίκων όλων των επαναστατών ήσαν εβραϊκής καταγωγής. Όταν λέμε εβραϊκής καταγωγής δεν λέμε και πάλι για τους εβραίους της Διαθήκης.

Οι Μπολσεβίκοι ήσαν Εσκενάζι Καζάροι - άλλη φυλή.(Ακούτε τώρα τι αποδίδει στους εβραίους, τι χαρακτηριστικά : Είναι αυτοί, λέει, διότι επιθυμούν με μεγάλη ανιδιοτέλεια να διαγράψουν την αρχική αμαρτία του καπιταλισμού, να ελευθερώσουν τον λαό από την αδικία - οι εβραίοι είναι τώρα αυτοί, έτσι; -, την βία και την υποδούλωση και να μετασχηματίσουν τον κόσμο σε επίγειο παράδεισο. Από τον Μωυσή μέχρι τον Γουάνιγκερ η ηθική, λέει, υπήρξε το κύριο πρόβλημα της εβραϊκής φιλοσοφίας. Θα μπορούσα να σας διαβάσω για τα επόμενα 20 ή 30 λεπτά, δεν θέλω να σας κουράσω όμως. Παρακάτω τα κείμενα λένε τα εξής:

«Για να επιτευχθεί αυτή η ευρωασιατική νεγροειδής φυλή, πρέπει να μετακινηθεί ακριβής αριθμός. 159 εκατομμύρια μετανάστες στην Ευρώπη, οι οποίοι να είναι μαύροι και από τις Ασιατικές φυλές για να επιτευχθεί η ανάμικτη νεγροειδής ευρωασιατική φυλή και η οποία θα παρομοιάζει ακριβώς όπως η κοινωνία της αρχαίας Αιγύπτου».

ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ & ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ

Εδώ τώρα έχουμε μία μεγάλη αλήθεια ότι η αρχαία κοινωνία της Αιγύπτου ήτανε μία ανάμικτη κοινωνία μεταξύ Ελλήνων και ιχθυοσαυρικών του Γιαχβέ. Η Ατλαντίς κατ΄ αρχήν ελέγετο Ποσειδωνία. Η Ποσειδωνία ήταν το Ελληνικό όνομα της Ατλαντίδος.

Όταν κατήλθε ο Γιαχβέ και κατέλαβε την Ποσειδωνία με τους ιχθυοσαυρικούς και τα 4 ή 5 άλλα φύλα, κατείχε την Ποσειδωνία για 1.500 χρόνια. Πολλοί από τα Ελληνικά φύλα διέφυγαν, άλλοι όμως παρέμειναν και δημιούργησαν μία ανάμικτη κοινωνία η οποία ζούσε τώρα στην Ατλαντίδα εκμεταλλευόμενη τον λαμπρό πολιτισμό που είχαν δημιουργήσει οι Έλληνες προτού την κάθοδο την δική τους και οικειοποιούμενοι τις αξίες του Ελληνισμού την εποχή εκείνη, μέχρις ότου την επέμβαση των δυνάμεων που έπρεπε.

Οι Ηρακλειδείς, χρησιμοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο όπλο το οποίο αυξάνει τα βαρυτικά πεδία, καταβύθισαν την Ατλαντίδα. Κατ' άλλους ιστορικούς ήταν ένα ατύχημα, κατ' άλλους ήταν εσκεμμένη πράξη η οποία είχε αποφασιστεί άνωθεν. Όταν καταβυθίστηκε η Ατλαντίς, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού κατέφυγε προς τις δύο ακτές των δύο Ηπείρων, της Αφρικής και της Αμερικής. Για τούτο όλα τα φύλα τα Ινδικά, για αυτούς που ονομάσαμε Μουρ που βρέθηκαν στην Ήπειρο της Αμερικής όταν ήρθε ο Κολόμβος, ήταν όλα από τα φύλα εκείνα τα οποία διέφυγαν από την Ατλαντίδα.

Τα φύλα που διέφυγαν προς την Αφρική εκπροσωπούνται σήμερα κυρίως από τον πληθυσμό του Μαρόκου. Όμως την εποχή εκείνη ήταν η Αίγυπτος ο αποδέκτης και ο καινούριος φορέας του πολιτισμού της Ατλαντίδος. Εδώ πάλι έχουμε την μαρτυρία του Σόλωνος. Οι Αιγύπτιοι ιερείς εγνώριζαν και μετέφεραν στον Σόλωνα την αλήθεια ότι αυτός ο πολιτισμός που βλέπετε είναι πολιτισμός των Ελλήνων. Όταν επισκέφτηκε λοιπόν την Αίγυπτο ο Σόλων του είπαν οι Αιγύπτιοι ιερείς - όταν λέμε ιερείς σήμερα δεν εννοούμε θρησκευτικά όντα οι ιερείς στην Αίγυπτο ήταν οι μεταφορείς της γνώσης ή οι σοφοί διδάσκαλοι των Αιγυπτίων - μετέφεραν λοιπόν την αλήθεια στον Σόλων οτι ο πολιτισμός που βλέπεις είναι Ελληνικός και του έδωσαν και χρονολογία, διότι λέει οι Έλληνες 1.000 χρόνια πριν 1.000 χρόνια (πριν κατεβεί ο Γιαχβέ δηλαδή) είχαν δημιουργήσει λαμπρό πολιτισμό και συγκεκριμένα του ανέφερε την πόλη των Αθηνών. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν υπάρχουν απόλυτα τεκμηριωμένες ιστορικές πηγές, οτι ο πληθυσμός της Αιγύπτου ήταν ένας μιγάς πληθυσμός, ο οποίος είχε χάσει το λούτρο του Ελληνικού πολιτισμού με τις παρεμβάσεις του Γιαχβέ, όμως είχε δημιουργήσει όντα με την ανάμιξη των δύο DNA, του Ελληνικού και των ιχθυοσαυρικών. Και βλέπετε επίσης πώς απεικονίζονται οι διάφοροι Φαραώ και ο διάφοροι επίσημοι στην αρχαία Αίγυπτο, άλλος με κεφαλή πουλιού, άλλος με κεφαλή λύκου.

Νίκος Αμάραντος: Αυτό, κύριε Λαμπράκη, που είπανε για τον Σόλωνα είναι πολύ σημαντικό γιατί βάση χρονολογιών, οι πυραμίδες είναι 5.000 ετών νομίζω και από ότι λέγεται η κατασκευή τους είναι έργο Ελληνικό.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Οι πυραμίδες σε όλο τον πλανήτη, και όχι μόνον στον πλανήτη αλλά και αλλού, είναι καθαρά έργο της αυτοκρατορίας των Ελ.

ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΕΣ, ΙΧΘΥΟΣΑΥΡΙΚΟΙ, ΟΥΡΑΝΟΣ, ΓΑΙΑ, ΙΣΙΣ, ΟΣΙΡΙΣ & ΟΒΕΛΙΣΚΟΙ

Ξεκινήσαμε αυτή την ιστορική αναδρομή για να σας δείξω ότι ο Γιαχβέ εξακολουθεί και σήμερα ακόμα να προσπαθεί να διοικεί τον πλανήτη μέσω των γενετικών του καταβολών. Δηλαδή οι 13 αυτές οικογένειες που είναι ουσιαστικά οι οικογένειες που ελέγχουν τον μαύρο Πάπα, που ελέγχουν τους Ιησουίτες, είναι όλοι φαλλοκράτες. Φαλλοκράτες ήσαν όλοι οι ιχθυοσαυρικοί.

Τι είναι ο οβελίσκος. Ο οβελίσκος συμβολίζει - βέβαια και πάλι κλοπή από την Ελληνική γραμματεία - θυμάστε ότι κατ΄αρχήν λέει ο Ησίοδος ήταν ο Ουρανός και η Γαία. Ο Ουρανός και η Γαία και το γενετικό όργανο του Ουρανού απεκόπη από τον υιό Κρόνο και με αυτό τον τρόπο άρχισε η αυτοκρατορία του Κρόνου. Κατόπιν ο Κρόνος έκανε παιδιά, τα οποία λέει τα έτρωγε και για αυτό τον λόγο η μητέρα του Διός, η σύζυγος του Κρόνου δηλαδή, έκρυψε τον Δία για να μην τον φάει ο Κρόνος. Όλα αυτά είναι συμβολισμοί. Εάν πάρετε τώρα την αρχαία μυθολογία των Αιγυπτίων περί Οσίριδος και της Ίσιδος, το ίδιο ακριβώς περιγράφει ο Όσιρις και η Ίσις, ότι απεκόπη λέει το γεννητικό όργανο του Οσίριδος και ενώ το σώμα του κομματιάστηκε, η Ίσις βρήκε όλα του τα κομμάτια για να το ξαναφτιάξει. Αυτός είναι ο συμβολισμός για την καταστροφή της Ατλαντίδος και η αναδημιουργία του Αιγυπτιακού πολιτισμού, με βάση τον πολιτισμό της Ατλαντίδος αυτός είναι ο συμβολισμός. Το μόνο που δεν μπορούσε να βρει ήταν το γεννητικό όργανο του Οσίριδος.

Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, για να συμβολίσουν το γεννητικό όργανο του Οσίριδος από την αρχαία Αίγυπτο, ο Κρόνος, ο Ουρανός κτλ, αυτό λοιπόν συμβολίζει ο οβελίσκος.

Ο οβελίσκος είναι μία τετράεδρος πυραμίς η οποία είναι πάρα πολύ ψηλή, φτιαγμένη συνήθως από ένα κομμάτι γρανίτη ή μαρμάρου. Οι περισσότεροι οβελίσκοι είναι γρανίτης κόκκινος, μερικοί από αυτούς είναι μαρμάρινοι. Μερικοί από αυτούς, όπως ο οβελίσκος στην Ουάσιγκτον DC, έχουν τεράστιο ύψος. Το ίδιο είναι και η Βελόνη της Κλεοπάτρας που είναι στο Λονδίνο. Το ίδιο είναι και στο Βατικανό ο οβελίσκος που είναι στο κέντρο της πλατείας του Αγίου Πέτρου. Διεσπαρμένα όμως μέσα στην Ρώμη είναι 13 αρχοντικά τα οποία έχουν από ένα οβελίσκο το καθένα. Αυτοί λοιπόν οι οίκοι, γιατί περί οίκων πρόκειται, είναι εκείνοι οι οποίοι εν τέλει λένε ότι έλκουν την καταγωγή τους από την Ατλαντίδα και αυτοί είναι οι οποίοι ελέγχουν τον μαύρο Πάπα εκ των παρασκηνίων.


Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

Η επιβολή δηλαδή των Καζάρων είναι έργον των Ιησουιτών οι οποίοι είναι από τις ίδιες φυλές, ίδιες φυλές ακριβώς, και οι οποίοι εκ των παρασκηνίων ελέγχουν τις τύχες της ανθρωπότητος. Το αντίπαλο δέος είναι ο Ελληνισμός, ο οποίος βέβαια ό,τι χρησιμοποιούν σήμερα σαν τεχνολογική εξέλιξη, σαν κοινωνική δομή, σαν φιλοσοφική θεωρία, σαν επιστημονικά επιτεύγματα, όλα προέρχονται από τον Ελληνισμό και το ξέρουν.

Σας λέω λοιπόν σήμερα, οτι πρόκειται περί μιας τεράστιας προσπάθειας. Ο πατέρας του Γκούντενχωφ Καλλέργη ήταν επιστήθιος φίλος με τον Θεόδωρο Χέρτσελ - οι οποίοι είναι εκείνοι που έφτιαξαν τα πρωτόκολλα της Σιών το 1897. Είναι δηλαδή εκείνοι οι οποίοι οριστικοποίησαν - δεν είναι ότι δεν υπήρχαν τα πρωτόκολλα.

Τα πρωτόκολλα άρχισαν να γράφονται μετά από τον διωγμό των εβραίων από τον Φερδινάνδο και την Ισαβέλλα το 1492. Το 1492 ο Φερδινάνδος και η Ισαβέλλα εξεδίωξαν όλους τους εβραίους από την Ισπανία ή τους έδωσαν τις ακόλουθες επιλογές: Να αλλάξουν και να γίνουν χριστιανοί ή να εγκαταλείψουν την χώρα. Αυτή λοιπόν είναι η αρχή της δημιουργίας των πρωτοκόλλων. Η ιδεολογία υπήρχε, οριστικοποιήθηκε όμως - θα το εξηγήσουμε σε μια άλλη εκπομπή πώς ακριβώς το κάνανε, ποιοι το κάνανε και ποιό είναι το Ανώτατο Συμβούλιο.


1453: ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΤΟΡΑ & ΤΑΛΜΟΥΔ

Το 1453 κατελήφθη η Κωνσταντινούπολη από τους Καζάρους, εντός 6 ετών το Ανώτατο Συμβούλιο των Καζάρων, των Εβραίων δηλαδή - γιατί την κατέβαλαν οι μουσουλμάνοι αλλά ουσιαστικά ο πνευματικός χώρος ήταν των Καζάρων - είχαν εγκαταστήσει στην Κωνσταντινούπολη το ανώτατο δικαστήριο Σεφραζίν, το οποίο κάθε χρόνο συνεδριάζει και δίνει οδηγίες παντού στον κόσμο σε όλες τις εβραϊκές στοές.

Με αυτή λοιπόν την διαδικασία, η οποία είναι ευφυής πρέπει να σας πω και εδώ να σας πω ότι το σχέδιο του εβραϊκού λαού είναι ιδιαιτέρως ευφυές, δηλαδή αυτός που σκέφτηκε να φτιάξει ένα κράτος σε όλο τον πλανήτη χωρίς σύνορα ήταν ιδιαιτέρως ευφυής. Και να σας εξηγήσω για ποιό λόγο. Καμία θρησκεία δεν ασχολείται με υλικά πράγματα, με τις σχέσεις των υλικών και των πνευματικών. Η μόνη θα λέγαμε που ασχολείται με υλικά πράγματα δηλαδή η εβραϊκή θρησκεία μέσω της Τόρας και του Ταλμούδ, - το Τόρα και το Ταλμούδ ουσιαστικά καθορίζουν το σύνολο της ζωής του εβραϊκού λαού και όχι μόνον, καθορίζουν την θρησκευτική του έκφραση. Το Ταλμούδ καθορίζει τις σχέσεις των χρημάτων με τους ανθρώπους, τις σχέσεις των εμπορίων, τις σχέσεις των τοκογλύφων, ποιοί πρέπει να πληρώνουν τόκο και ποιοί δεν πρέπει, ποιόν μπορεί να κλέβει κάποιος. Το Ταλμούδ καθορίζει τα διαζύγια, το Ταλμούδ καθορίζει τον διαχωρισμό περιουσιών. Δεν είναι επομένως το Ταλμούδ και η Τόρα μόνο θρησκευτικός νόμος. Είναι ουσιαστικά ένας νόμος ο οποίος θωράκισε τον εβραϊκό λαό και μετά τον εξαπέλυσε σε όλο τον πλανήτη για να καταλάβει όλες τις κοινωνίες, απαγορεύοντάς τον να συνέρχεται με μη εβραίους. Έτσι, δημιουργώντας ένα τεράστιο έθνος και αμιγές έθνος σε ένα τεράστιο πλανήτη δημιουργώντας έτσι ένα κράτος χωρίς σύνορα.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ - ΟΙ ΦΥΛΕΣ & ΟΙ ΑΛΥΣΟΙ ΤΟΥ DNA

Νίκος Αμάραντος: Καταπληκτικό το σχέδιό τους κύριε Λαμπράκη.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Ξέρετε γιατί ήταν καταπληκτικό; Διότι όλοι οι άλλοι λαοί όταν λένε θρησκεία εννοούν το πνευματικό και το μεταφυσικό κομμάτι, ενώ μόνον η εβραϊκή θρησκεία έχει μαζί και το κοσμικό.

Να σκεφτείτε ότι το μοναδικό κράτος στη μέση Ανατολή που δεν έχει σύνταγμα είναι το Ισραήλ. Προωθούν βέβαια μέσω των δικών τους μέσων ενημερώσεως ότι το Ισραήλ είναι μεγάλη δημοκρατία αλλά δεν έχει καμία δημοκρατία, δεν έχει σύνταγμα. Διοικείται από τον Ταλμουδικό νόμο, γιατί ξέρετε το 90% των κατοίκων του Ισραήλ είναι Εσκενάζι εβραίοι, δηλαδή είναι αυτοί που λένε ψευτοεβραίοι.

Αυτούς που θεωρούν γνήσιους εβραίους είναι οι δύο φυλές του Βενιαμίν και του Ιούδα. Αυτές οι δύο φυλές απαρτίζουν σήμερα περίπου το 6% του εβραϊκού λαού, το οποίο το 1% είναι «μιζράχι» αυτοί που παρέμειναν στην Περσία, οι Περσοεβραίοι δηλαδή από την Βαβυλώνιο αιχμαλωσία ακόμα, και οι «σεφραδίνζους» που είναι οι εβραίοι οι οποίοι διεσπάρησαν στην Μεσόγειο, μετά από τις δύο επιθέσεις που δέχθηκαν από τους Ασσυρίους και τους Βαβυλωνίους.

Οι Ασσύριοι και οι Βαβυλώνιοι είχαν εντελώς διαφορετικό τρόπο να χειρίζονται χώρες που κατελάμβαναν. Οι Ασσύριοι όταν κατελάμβαναν έναν χώρο, έναν ζωτικό χώρο, έπαιρναν τον πληθυσμό και τον διέσπειραν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντος. Για να μην υπάρξει η πιθανότητα να καταληφθεί η χώρα από τον ίδιο λαό έφερναν καινούριους εποίκους και εποικούσαν τις χώρες που κατελάμβαναν. Οι Βαβυλώνιοι αντιθέτως, παίρνανε αιχμαλώτους όλον τον λαό και δεν τους διέσπειραν απλώς τους χρησιμοποιούσαν σαν δούλους. Αυτό λοιπόν διέσωσε τις δύο φυλές σύμφωνα με την Καμπαλά και σύμφωνα με τον «Σαφιρόρ».

Τι είναι αυτό δηλαδή ότι χάθηκαν οι δέκα φυλές;

Οι δώδεκα φυλές του Ισραήλ συμβολικά τι ακριβώς μας λένε: Κατ΄αρχήν το Ισραήλ σαν κράτος υπήρξε μόνον για δύο βασιλείς, τον Σολομώντα και τον Δαβίδ. Ο Ροάν και Ιεροβάν, οι οποίοι υπήρξαν τα τέκνα και μάλωσαν μεταξύ τους για το ποιός θα γίνει βασιλέας και έτσι αναγκάστηκαν και χώρισαν τον γεωφυσικό χώρο στο βόρειο τμήμα το οποίο ονομάστηκε Ισραήλ με πρωτεύουσα την Σαμάρια και στο νότιο τμήμα το οποίο ονομάστηκε Ιουδαία με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.

Στο βόρειο τμήμα κατοίκησαν οι δέκα φυλές και στο νότιο οι δύο, του Ιούδα και του Βενιαμίν.

Μάλιστα λένε ότι μετά που οι Ασσύριοι κατέλαβαν το βόρειο τμήμα το 670, εχάθηκαν έκτοτε οι δέκα φυλές του Ισραήλ.

Εάν διαβάσετε το Ταλμούδ λέει ότι χάθηκαν οι δέκα και μισό - δεν κατάλαβα πως καθόρισαν το μισό! Διεσώθη μόνο η φυλή του Ιούδα ολόκληρη και η φυλή του Βενιαμίν η μισή και αυτό είναι συμβολικό και θα σας εξηγήσω τον συμβολισμό.

Γνωρίζετε ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί στο 4-5% της δυνατότητάς του. Γνωρίζετε επίσης ότι το DNA έχει δώδεκα αλύσους όχι δύο. Οι δύο άλυσοι οι οποίοι σήμερα λειτουργούν και παρέχουν το ενεργειακό πεδίο για το 4% και 5% , η δεύτερη άλυσος δεν λειτουργεί ολοκληρωτικά, λειτουργεί μισή.

Καταλαβαίνετε λοιπόν τον συμβολισμό οτι, αυτό που επετράπη από τους Ολυμπίους εν τέλει να λειτουργεί στον ανθρώπινο εγκέφαλο, δηλαδή οι δύο άλυσοι οι οποίοι λειτουργούν σήμερα για τα ενεργειακά πεδία του ανθρωπίνου εγκεφάλου, η δεύτερη άλυσος δεν λειτουργεί ολοκληρωτικά, λειτουργεί μισή, είναι ο Βενιαμίν καταλάβατε;

Ο Βενιαμίν λοιπόν του συμβολισμού της Καμπαλά είναι η μισή άλυσος και ο Ιούδας είναι η ολοκληρωμένη άλυσος. Ο χριστιανισμός έχει συνδέσει τον Ιούδα με την προδοσία, άρα όλοι οι λαοί που δεν είναι εβραίοι είναι προδότες. Δηλαδή το οτι λειτουργεί μόνον μία και μισή άλυσος στο DNA παρέχοντας το 4% και 5%, η Καμπαλά το εκφράζει ότι χάθηκαν οι δέκα φυλές του Ισραήλ (δέκα και μισό) και έχουν παραμείνει μόνο η φυλή του Ιούδα και η φυλή του Βενιαμίν.

ΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ

Εν τω μεταξύ όμως αυτός ο οποίος έδωσε τα δώρα, αυτός που έδωσε πραγματικά την δυνατότητα των δώδεκα αλύσων στο ανθρώπινο γένος για να φτιάξει εν τέλει τον Homo Sapiens, ήταν ο Προμηθέας, ήταν ο ίδιος ο Δίας. Επομένως δεν είναι δυνατόν, δεν μπορούν οι ίδιοι να εξηγήσουν εμφανώς τι ακριβώς συμβολίζει αυτή η απώλεια των δέκα φυλών.

Το λένε εμμέσως «Καμπαλά», «Εσωτερισμός» κτλ. Κατά τα άλλα λένε κουραφέξαλα, δεν έχουν κανέναν εσωτερισμό δεν έχουν καμία απολύτως διανόηση, προσπαθούν με κάθε τρόπο να κλέψουν ότι Ελληνικό υπάρχει. Παραδείγματος χάριν, το δέντρο της ζωής που είναι βασισμένη η Καμπαλά είναι ο ψυχογονικός κύκλος του Πυθαγόρα. Ο Πυθαγόρας τον περιέγραψε δεν έχει καμία σχέση και δεν έχουν την διανόηση καν να εξηγήσουν τι είναι η τετρακτύς. Η τετρακτύς του Πυθαγόρα είναι ο τρόπος που δημιουργήθηκε το σύμπαν. Εκεί μας δίνονται όλες οι απαντήσεις, στην τετρακτύν του Πυθαγόρα, πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

Αυτό που λέει ο Γκούντενχωφ Καλλέργης, ότι ο εβραϊσμός είναι εκείνος που έδωσε την πνευματική και την ηθική υπόσταση στην Ευρώπη, είναι η μεγαλύτερη απάτη όλων των αιώνων η μεγαλύτερη απάτη της ιστορίας του ανθρωπίνου γένους και της ανθρωπότητας είναι αυτά που γράφει τούτος εδώ ο εξωμότης. Ο οποίος βεβαίως δεν ήτανε ο ίδιος εβραίος αλλά ο πατέρας του ήταν επιστήθιος φίλος του Θεοδώρου Χέρτσελ ο οποίος έφτιαξε τα πρωτόκολλα της Σιών και τα οποία ακολούθως χρησιμοποιηθήκανε από τον Ευγένιο Νίλο. Τα πήρε ο Ευγένιος Νίλος και τα έστειλε σε μια εφημερίδα στο Λονδίνο.

Υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο και υπάρχει και συγκεκριμένη νομεκλατούρα ηγεσίας η οποία ισχυρίζεται να έλκει την καταγωγή από την μικτή κοινωνία της Ατλαντίδος και κατ΄επέκτασιν της Αιγύπτου. Επειδή όμως, σύμφωνα με τον Γκούντενχωφ, δεν έχουμε το παράδειγμα το απτό της κοινωνίας της Ατλαντίδος, μας δίδει την κοινωνία της αρχαίας Αιγύπτου από την οποία έχουμε οπτικές παραστάσεις και έχουμε και γραπτά στοιχεία. Για αυτό τον λόγο λοιπόν ο Γκούντενχωφ Καλλέργη όταν προσπαθεί να δώσει την θεωρητική υπόσταση της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης, μας παραπέμπει στον Αιγυπτιακό πληθυσμό ο οποίος ήταν ένας ανάμικτος πληθυσμός Ελλήνων κα ιχθυοσαυρικών.

Αυτή λοιπόν είναι η κοινωνία η οποία επιθυμεί η Νέα Τάξης Πραγμάτων να δημιουργήσει. Ο λόγος που θέλει να δημιουργήσει αυτή την κοινωνία είναι απλός.

Λέει ότι επειδή αυτοί οι άνθρωποι, εν τέλει εννοεί τον λαό της αρχαίας Αιγύπτου, δεν μπορούσε κανένας να ισχυριστεί κοινή καταγωγή, κοινές πολιτιστικές ρίζες, για αυτό τον λόγο ήσαν υπάκουοι και εύκολα διοικήσιμοι. Αυτό λέει η αρχή του Καλλέργη με τον πρακτικό ιδεαλισμό.

Ο πρακτικός ιδεαλισμός λοιπόν που γράφτηκε το 1923, είναι ο καταστατικός χάρτης την Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ο ίδιος ο Καλλέργης δημιούργησε μία οργάνωση που την ονόμασε «Πανευρώπη» και της οποίας ήταν πρόεδρος για πάρα πολύ καιρό. (Να πάμε τώρα στο σήμερα, στην τωρινή κοινωνία, έχει φτιαχτεί ένα βραβείο «Γκούντενχωφ Καλλέργη» το οποίο δίδεται κάθε χρόνο στο άτομο εκείνο το οποίον προωθεί την έννοια της Παγκοσμιοποιήσεως περισσότερο από όλους. Τα τελευταία δύο βραβεία τα έχει πάρει η Μέρκελ και ο Ραχόι. Φαντάζομαι σε κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον θα δώσουν και στον Ααρών Μαρδουχέο Αβουρί, τον Σημίτη δηλαδή.

Καταλαβαίνετε την καταπίεση την οποία έχει υποστεί ο Ελληνισμός αυτά τα 13.000 χρόνια από την καταβύθιση της Ατλαντίδος. Μάλλον 13.000 χρόνια είναι η κατάληψη της Ποσειδωνίας από τον Γιαχβέ και 11.500 χρόνια πριν είναι ο καταποντισμός της Ατλαντίδος. Γιατί αν σκεφτείτε, ο Σόλων ήταν εκεί πριν από 2.500 χρόνια και του περιέγραψαν τα γεγονότα οι ιερείς της Αιγύπτου που έγιναν 9.000 χρόνια πριν. Άρα 9.000 και 2.500 είναι 11.500 χρόνια που βυθίστηκε η Ατλαντίς.

Πρέπει να σας πως επίσης ότι τις τελευταίες 90 ημέρες βρέθηκε μια συγκεκριμένη τοποθεσία στον βυθό του Ατλαντικού όπου τρεις αρχαιολόγοι κατέβηκαν με το υποβρύχιο κάτω και οι τρεις περιέγραψαν ακριβώς την μεγαλειότητα των κτιρίων τα οποία έχουν παραμείνει ακόμη ανέπαφα. Και αγάλματα και κτίρια και εγκαταστάσεις πραγματικά καταπληκτικές.

ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ & O "ΜΕΣΣΙΑΣ" DAVID ROTHSCHILD

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι μετά την κάθοδο των συμπαντικών εισβολέων, των προσφύγων - γιατί ο Γιαχβέ με όλους αυτούς, τις πέντε ή έξι φυλές, που κατήλθε στην Ποσειδωνία, όλοι αυτοί ήταν συμπαντικοί πρόσφυγες. Αυτοί είχαν χάσει τα δικά τους σπίτια τα δικά τους κτήματα και κατήλθαν εδώ.

Πάντως οι ιχθυοσαυρικοί πρέπει να σας πω δεν δημιουργούν πρόβλημα μόνο στον πλανήτη Γαία. Είναι πραγματικά συμπαντικοί τρομοκράτες, είναι οι τρομοκράτες του σύμπαντος. Και όσοι από τους ακροατές μας είναι ευαισθητοποιημένοι, θα ξέρουν ότι σαν DNA δεν έχει δημιουργηθεί στο δικό μας σύμπαν. Το δικό μας το σύμπαν δεν είναι ο τόπος που δημιουργήθηκε το ιχθυοσαυρικό DNA. Επομένως δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να πιστεύει κανένας ότι υπάρχει έστω και η παραμικρή ροπή προς την Αρετή, προς τα Άνω, προς το Φως από αυτή την ομάδα.

Αυτή η δεύτερη, το ανάποδο DNA δηλαδή από το Ελληνικό, σκοπό έχει μόνον την υποδούλωση του ανθρωπίνου γένους, το οποίο το έχει επιτύχει κατά το μάλλον ή ήττον μέχρι στιγμής, και εάν δεν υπήρχαν οι Ελληνικές φωνές, εάν δεν υπήρχε η αντίσταση από τον Ελληνισμό, να είστε σίγουροι ότι το 2012 όπου είχαν προγραμματίσει να εγκαταστήσουν τον David Rothschild ο οποίος είναι 31 ετών και μάλιστα μερικοί τον παρομοιάζουν με τον Ιησού.


Είχαν μάλιστα σκοπό να προβάλλουν ολογράμματα γύρω-γύρω στον πλανήτη με την εικόνα του David Rothschild πριν τον εγκαταστήσουν σαν παγκόσμιο κυβερνήτη, αυτό θα γινότανε τον Δεκέμβριο του 2012. Βέβαια δεν βγήκε το σχέδιο γιατί υπάρχουν άλλου είδους παρεμβάσεις που δεν επιτρέπουν τέτοια ανοσιουργήματα στον πλανήτη.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Αντιλαμβάνεστε ότι βρισκόμαστε σε τέτοιο κομβικό σημείο, είναι αδύνατον για τον Έλληνα τον απλό άνθρωπο ο οποίος έχει πρόβλημα με το να πληρώσει το φως του, με το να αγοράσει φαΐ για την οικογένειά του, είναι αδύνατον να κάτσει να σκεφτεί το τι σημαίνει ο Ελληνισμός στην συμπαντική ισορροπία. Επομένως ο κλήρος πέφτει σε μερικούς ανθρώπους ευαισθητοποιημένους οι οποίοι προσπαθούμε με κάθε τρόπο να ξυπνήσουμε το ένστικτο και το συναίσθημα και να βάλουμε το συναίσθημα και το ένστικτο στην άκρη και να χρησιμοποιήσουμε την λογική, η οποία είναι πραγματικά η έκφραση του Ελληνισμού. Έχει συνηθίσει η ανθρώπινη κοινωνία με την ανάμιξη των ιχθυοσαυρικών και των Ελλήνων να λειτουργεί με βάση το συναίσθημα και το ένστικτο.


ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Να πάμε τώρα λίγο στην λογική ανάλυση, στην Ελληνική ανάλυση του πράγματος.

Οι νόμοι του σύμπαντος πρέπει να βασίζονται σε σταθερές. Για αυτό λέμε ο Ελληνισμός και η γλώσσα είναι δομή μαθηματική.

Ακούτε πως ορίζει ο Αριστοφάνης την λογική : «Λόγος εστί φωνή σημαντική από διανοίας εκπεμπομένη», δηλαδή το σημαίνον και το σημαινόμενον. Και συνεχίζει : «Αρεταί δε λόγου πέντε», το πρώτο χαρακτηριστικό του λόγου, της λογικής λέει, ξέρετε ποιό είναι; Ελληνισμός.

Νίκος Αμάραντος: Να το πούμε πιο απλά, όσο υπάρχει DNA Ελληνικό, κύριε Λαμπράκη, τα σχέδιά τους δεν πραγματοποιούνται;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Προσπαθούν με κάθε τρόπο επί 13.000 χρόνια να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό, αλλά βλέπετε αντιστέκεται σθεναρά και είναι σε φάση να επιβληθεί πλέον.

Νίκος Αμάραντος: Μα, κύριε Λαμπράκη, όσο υπάρχετε εσείς με αυτές τις εκπομπές που κάνουμε, το ονόμασα εγώ «Αγωγή Ελλήνων», η αφύπνιση του κάθε Έλληνα με τα ιστορικά αυτά πράγματα που μας λέτε, που δεν τα λένε πουθενά, νομίζω ότι αυξανόμαστε ως ακροατές, ως άνθρωποι, ως Έλληνες.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Όχι, το μόνο που κάνουμε αφυπνίζουμε τον Λόγον.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩ

Το δεύτερο χαρακτηριστικό πρέπει να είναι η σαφήνεια. Το πρώτο λοιπόν είναι Ελληνισμός, σαφήνεια πρέπον και αποσκευή. Αυτός είναι ο ορισμός του Αριστοφάνη. Η αποσκευή τι σημαίνει για μας, πάμε κάπου και παίρνουμε τα απαραίτητα. Όταν δηλαδή προσπαθείς να εξηγήσεις με την λογική κάτι, πρέπει να χρησιμοποιείς τα απαραίτητα στοιχεία. Δεν χρειάζεται να πλατειάζεις. Πρέπει να είσαι σαφής και προπάντων πρέπει να έχει ο λόγος Ελληνισμόν.

Ελληνισμός είναι μία αμφίδρομη κίνησις. Είναι ουσιαστικά η πορεία προς την Αρετήν. Αυτός είναι ο Ελληνισμός. Θυμάστε ότι έχουμε εξηγήσει - δεν θυμάμαι πριν 2 ή 3 εκπομπές - οτι αυτό που λέει ο Αρτέμης οτι είναι αυτός που πρέπει, εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, ό,τι πρέπει - αυτό είναι το κλασικό, το Ελληνικό ΑΔΕΙ.

Το ΑΔΕΙ λοιπόν είναι το αριστερόστροφο. Όχι αυτό που λέει, είναι αυτό που χρειάζεται κάθε κατάσταση. Αυτό που λέει ο Αριστοφάνης στον ορισμό του λόγου, λέει οτι είναι ό,τι είναι πρέπον, να είναι το κατάλληλο δηλαδή, να είναι σαφές, να είναι το εντελώς απαραίτητο και το να έχει και την τάση και τον Ελληνισμό δηλαδή την ροπή προς τα άνω, αυτό σημαίνει. Ελληνισμός είναι ροπή προς τα άνω.

ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟ ΕΨΙΛΟΝ ΤΩΝ ΜΙΝΩΪΤΩΝ

Το αριστερόστροφο Ε των Μινωιτών είχε ακριβώς αυτήν την έννοια, της πνευματικής υπόστασης του Ελληνισμού ενώ το δεξιόστροφο Ε είχε την υλική υπόσταση του Ελληνισμού. Αν θυμάστε εξηγήσαμε το δεξιόστροφο Ε όσον αφορά τον εγκέφαλο.

Εξηγήσαμε ότι η πάνω κάθετος γραμμή εκπροσωπεί τον Λόγον. Εν αρχή είν ο Λόγος. Η μεσαία χρησιμοποιεί το συναίσθημα, η μεσαία γραμμή συμβολίζει το συναίσθημα, η κάτω γραμμή συμβολίσει το ένστικτο. Και οι τρεις γραμμές ενώνονται από την μία πλευρά και έχουν την δυνατότητα είτε να έχουν ροπή προς τα πάνω είτε να έχουν ροπή προς τα κάτω. Το αριστερόστροφο τώρα έχει τι αρχές αξίες και εντέλει ροπές.

Οι αρχές τι είναι ; Οι αρχές είναι ότι η δικαιοσύνη είναι τυφλή. Αυτό έχει την δυνατότητα ο ανθρώπινος νους να το αποδεχτεί ή να το απορρίψει. Εάν μεν το αποδεχτεί συμπληρώνει ακόμα ένα κομμάτι. Προσέξτε όμως οτι εάν η δικαιοσύνη επιβάλλει οτι αυτός που είναι 1,80 σκοτώνει αυτόν που είναι 1,60 αυτό δεν σημαίνει αρετήν. Ο Ελληνισμός λοιπόν ενέχει και την αρετή μέσα.

Ο Λόγος και η Αρετή είναι τα δύο στοιχεία. Η Λογική δηλαδή το φυσικό στοιχείο και η Αρετή το πνευματικό στοιχείο τα οποία είναι τα δύο απαραίτητα για τον Ελληνισμό και την ανέλιξη του ανθρώπου. Είναι εντελώς, είναι πάρα μα πάρα πολύ και να θυμάστε ότι εντέλει αν πάρετε τα δύο αντίστροφα Ε και τα κινήσετε κατά μήκος του οριζοντίου άξονος βλέπετε ότι υπάρχει ένας σταυρός στην μέση. Ο σταυρός αυτός στην μέση είναι ένα ιδιαίτερο σύμβολο του Ελληνισμού και τον διαχωρίζει από τους ιχθυοσαυρικούς και τις δυνάμεις του Γιαχβέ. Δηλαδή οι δυνάμεις του Γιαχβέ και οι Κρόνιοι, ο Κρόνιος αποστάτης που έφυγε από τον Ελληνισμό. Ο Κρόνος εντέλει έφυγε, επανεστάτησε εναντίον των Ολυμπίων και πήγε μαζί με του ιχθυοσαυρικούς. Αυτή είναι λοιπόν η ονομασία που λέμε αποστάτες. Εάν λοιπόν τραβήξομε τα δύο Ε κατά μήκος του οριζοντίου της οριζοντίου γραμμής του σταυρού φτιάχνουμε ένα κύκλο. Στην κορυφή του κύκλου λοιπόν είναι το θείον. Είναι από κει που προήλθε ο άνθρωπος και όλα τα δημιουργήματα στον πλανήτη.

ΜΟΝΟ ΚΥΚΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

Ο Δίας λοιπόν που προέρχεται από το ρήμα διαιρώ, πρέπει να φύγει ένα κομμάτι από το θείον να κάνει όλο το κύκλο και να επανέλθει πάλι να ενωθεί με το θείον.

Εμείς τώρα τον υπολογίζουμε ας πούμε πατέρα των θεών τον ονομάζουμε Δία και τον ονομάζουμε και Ζήνα.

Ο Δίας λοιπόν διαιρεί δηλαδή ο Δίας είναι εκείνος που αρχίζει την κίνηση.

Τα πάντα στο σύμπαν είναι κίνηση και η κίνηση είναι κυκλική.

Η κίνηση έχει μεγάλη σημασία να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει ευθεία γραμμή στο σύμπαν.Το σύμπαν έχει μόνο καμπύλες και κύκλους. Σκεφτείτε τι ακριβώς συμβαίνει με την σύσταση των μορίων και των ατόμων του ανθρώπου. Των οργανικών, όλων των οργανικών μορίων. Έχουμε στη μέση ένα πυρήνα που αποτελείται από πρωτόνια και νετρόνια και γύρω έχουμε τα ηλεκτρόνια τα οποία γυρίζουν σε κυκλική γραμμή. Το ίδιο ακριβώς κάνει και η Γη γύρω από τον ήλιο, το ίδιο κάνει και ο γαλαξίας , το ίδιο κάνει και το σύμπαν. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι μόνο κύκλοι υπάρχουν στο σύμπαν.

Για να μπορεί να υπάρχει ζωή. Για να υπάρχει ζωή πρέπει να υπάρχει κίνηση. Για να υπάρξει κίνηση, από το θείον πρέπει να αποκοπεί ένα κομμάτι να περάσει από όλα τα στάδια. Αυτό έλεγε ο Ησίοδος το χρυσό γένος, το αργυρούν γένος, το χάλκινον, το ηρωικόν και τέλος το σιδηρούν γένος.

Το σιδηρούν γένος είναι εκείνο το οποίο είναι το κατώτατο, η μεγαλυτέρα απόστασις από το θείον. Εδώ λοιπόν είναι οι ιχθυοσαυρικοί και οι αποστάτες οι οποίοι προσπαθούν να κρατήσουν την ανθρωπότητα στο κατώτατο σημείο του κύκλου για να μην αρχίσει ο Ζευς δηλαδή το άλλο κομμάτι του θεού που ζευγνύει, που επαναφέρει την πνευματική και τα ενεργειακά πεδία στο σύνολον του θείου για να μην επιπλεύσει που είναι ο Ελληνισμός και αρχίσει η ανέλιξις προς τα ανώτερα επίπεδα. Εδώ λοιπόν γίνεται η μεγάλη μάχη αυτή τη στιγμή στο πλανήτη.


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΣΟΣΚΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΜΙΝΩΪΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Η μάχη γίνεται μεταξύ του Ελληνισμού ο οποίος προσπαθεί να απελευθερωθεί από τους αποστάτες και τον Γιαχβέ, να απελευθερωθεί και να επανέλθει η ροή της ενεργειακής, η ενεργειακή ροή από το κατώτατο σημείο του κύκλου προς το ανώτατο σημείο του κύκλου.

Οι δυνάμεις οι οποίες είναι οι δημιουργές δυνάμεις, είναι το άρρεν και το θήλυ. Ο σταυρός, ο ισοσκελής σταυρός είναι χαρακτηριστικόν του Ελληνισμού και συγκεκριμένα της Ερμητικής φιλοσοφίας.

Ο σταυρός αυτός συμβολίζει το κάθετο μεν συμβολίζει τον άντρα, το οριζόντιο δε συμβολίζει την γυναίκα. Για να υπάρξει δημιουργία πρέπει να συμπέσουν αυτές οι δύο γραμμές.

Αυτοί είναι όλοι συμβολισμοί. Επειδή όμως οι γραμμές όταν συμπέσουν δεν μπορεί να είναι γραμμές αλλά κύκλοι , γι' αυτό εντέλει δημιουργείται ο κύκλος μοιράζεται σε δύο ίσα, το άρρεν και το θήλυ και έχουμε λοιπόν το δεξιόστροφο και το αριστερόστροφο Ε. Αυτός είναι ο συμβολισμός των αντιστρόφων Ε. Επομένως εάν δείτε σε όλες τις φιλοσοφίες τις αποστατικές, όλοι οι θεοί είναι αρσενικοί θεοί. Δεν υπάρχει θήλεια δύναμις. Αυτός είναι και ο σαφής διαχωρισμός μεταξύ του Ελληνικού DNA και του αποστατικού DNA. Στο αποστατικό DNA η γυναίκα θεωρείται "ρές" όπως το έλεγαν οι Λατίνοι, σαν πράγμα δηλαδή, σαν ένα σκουπίδι.

ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ

Δέστε πως εάν διαβάσετε το ταλμούδ θα διαπιστώσετε ότι η γυναίκα δεν έχει την παραμικρή συμμετοχή στην κοινωνία την δική τους.

Στην αποστατική κοινωνία η γυναίκα δεν έχει την παραμικρή συμβολή. Να σκεφτείτε ότι μέσα στο ταλμούδ υπάρχουν χωρία και ακόμα και στο σεφραδίν υπάρχει χωρίο που λέει ότι ένας ενήλικος, ένας ραβίνος λέει μπορεί να συνουσιαστεί με ένα κορίτσι 3 ετών και μίας ημέρας. Καταλαβαίνετε ότι ένα θρησκευτικό βιβλίο το οποίο σου δίδει τέτοιες οδηγίες πώς μπορεί να έχει σχέση με θρησκεία αυτό;

Καταλαβαίνετε όταν σας λέω ότι τόσον ο κοσμικός όσο και ο θρησκευτικός νόμος των Εβραίων είναι όλος συνονθύλευμα μέσα στο Ταλμούδ ; Αυτός είναι εξάλλου ο λόγος που όλοι οι ραβίνοι στο Ισραήλ αρνούνται να φτιάξουν σύνταγμα, διότι όπως λένε είναι αδύνατον να υπερκεραστεί ο νόμος του Γιαχβέ. Ο νόμος του Γιαχβέ είναι το απόλυτον τους έχει βοηθήσει να είναι το μεγαλύτερο κράτος στον πλανήτη χωρίς σύνορα, γιατί ακριβώς είχαν την ευφυία να δημιουργήσουν το νόμο αυτό ο οποίος να μην είναι μόνο θρησκευτικός αλλά είναι και κοσμικός νόμος. Θα ήθελα να σταματήσω γιατί κάναμε πάρα πολλά θα έλεγα αφηρημένα, αφηρημένες έννοιες δώσαμε και θα ήθελα να περάσουμε λίγο στα σημερινά. Αντιστρέψαμε τη ροή.


ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΙΣ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


Νίκος Αμάραντος : Με ρώτησε ο φίλος μας αν θυμάμαι καλά ο Θόδωρας ήτανε για τον ήλιο που βγήκε στην Χίο αν ξέρετε κάτι και τα κομμάτια που έπεσαν στην Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

Δόκτωρ Λαμπράκης : Στο σημείο αυτό μπορώ να σας απαντήσω, αλλά προτιμώ να μην απαντήσω.

Νίκος Αμάραντος : Ναι

Δόκτωρ Ε Λαμπράκης : Μπορώ να σας απαντήσω και θα ήτανε πάρα πολύ ευχάριστο και ευτυχές για τον ερωτώντα και για όλο τον Ελληνισμό, αλλά δεν θα ήθελα να το κάνω. Πάντως ήταν σημάδι θετικό για τον Ελληνισμό ιδιαιτέρως θετικό για τον Ελληνισμό.

Νίκος Αμάραντος : Εγώ από ό,τι είδα σε κάποια δημοσιεύματα, κύριε Λαμπράκη, υπήρχε και καπνός στα συντρίμμια που έπεφταν.

Δόκτωρ Λαμπράκης : 26 Νοεμβρίου, με προκαλείτε τώρα και δεν θέλω να μπω σε αυτήν την διαδικασία. Στις 26 Νοεμβρίου λοιπόν έγινε κάτι πολύ περίεργο και μεγάλο εκεί απάνω και ό,τι είδατε είναι αποτέλεσμα αυτού του περίεργου και το μεγάλου που έγινε.

Νίκος Αμάραντος : Να το πω πιο απλά εγώ, κύριε Λαμπράκη, έτσι γιατί ίσως δεν θέλετε να μιλήσετε. Να πω ίσως αυτοί που μας προστατεύουνε, λέω εγώ τώρα, άνωθεν.

Δόκτωρ Ε Λαμπράκης : Δεν ξέρω δεν θέλω να διαφωνήσω μαζί σου Νίκο μπορεί να συμβαίνει και έτσι δεν ξέρω. Εκείνο που όμως έχει σημασία είναι οτι πρέπει να περιοριστούμε στον πλανήτη μας, διότι είναι δική μας υποχρέωση, μα πάντα δική μας υποχρέωση να πάρουμε στα χέρια τις τύχες της ανθρωπότητας. Αυτό που διακυβεύεται σήμερα είναι το εάν η ανθρωπότης θα απελευθερωθεί ή θα είναι σκλάβοι των ιχθυοσαυρικών εσαεί. Αυτή είναι η σημαντική αντιπαράθεση αυτή τη στιγμή. Έχουμε όλα τα εχέγγυα, δεν είναι τυχαίο το έχω ξαναπεί, δεν είναι τυχαίο που ο τεράστιος πλούτος που υπάρχει στον πλανήτη είναι κάτω από έλεγχο Ελληνικό, είναι κάτω από έλεγχο των Ελλήνων.

ΣΕ 1 ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ DNA ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΟΥΝ 498 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ GB

Εκείνο που σας λέω είναι το εξής: Πάλι θα παρομοιάσω για εκείνους που μας ακούν θα ήθελα να πιστεύω ότι όλοι έχουν κάποια σχέση με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ξέρουν λοιπόν ότι ένα πρόγραμμα του ηλεκτρονικού υπολογιστού μπορεί να είναι ιδιαιτέρως περίπλοκο και το πρόγραμμα αυτό το έχει φτιάξει ένα συγκεκριμένο άτομο ή μία συγκεκριμένη ομάδα. Ερωτώ λοιπόν χρησιμοποιώντας την λογική την Ελληνική γιατί είναι απαραίτητο να υπάρχει και το operating system ; Γιατί χρειάζεται δηλαδή τα windows για να λειτουργήσει το πρόγραμμα ;

Τα windows είναι ένα πρόγραμμα το οποίο είναι σαν μια πόρτα. Δηλαδή σου ανοίγει την πρόσβαση να μπεις στο πρόγραμμα. Μα καλά αυτός που το έφτιαξε δεν ξέρει πώς να μπει στο πρόγραμμα; Προσέξτε όμως τώρα τι ελευθερία θα έδινε στην ανθρωπότητα εάν δεν χρειαζόταν τα windows δηλαδή το operating system για να μπει κάποιος και να αρχίσει να λειτουργεί το πρόγραμμα.

Θα μπορούσε μία ομάδα Ελλήνων να φτιάξει και να λειτουργεί το τελειότερο ηλεκτρονικό πρόγραμμα όμως έτσι όπως φτιάχνουν τα μηχανήματα δεν επιτρέπετε να λειτουργήσει το πρόγραμμα εάν δεν παρέμβει το operating system. Δηλαδή το πρόγραμμα λειτουργίας. Άλλο το πρόγραμμα το κυρίως πρόγραμμα και άλλο το πρόγραμμα λειτουργίας.

Το πρόγραμμα λειτουργίας λοιπόν του λογισμικού είναι οι Καζάροι ενώ το ίδιο το πρόγραμμα το λογισμικό είναι οι Έλληνες,τον ρόλο που έχουνε οι Καζάροι σήμερα, οι ιχθυοσαυρικοί αποστάτες όλοι μαζί, όλες αυτές οι ωραίες φυλές, τα υβρίδια- να επανενθυμίσουμε τι σημαίνει υβρίδιον : Υβρίδιον είναι ύβρις Διός. Δηλαδή είναι η καταστρατήγησις του θεϊκού σχεδίου, αυτό σημαίνει υβρίδιον.

Όταν υπάρχει ένας προγραμματισμένος τρόπος, το DNA το ανθρώπινο είναι ένα λογισμικό τελειότατον. Το λογισμικό αυτό, όπως τα λογισμικά των ηλεκτρονικών υπολογιστών, είναι εναλλαγές του 0 και του 1 έτσι γράφονται τα προγράμματα με το 0 και με το 1. Το ίδιο ακριβώς είναι και το DNA το ανθρώπινο με την διαφορά ότι εδώ έχουμε 4 αμινοξέα τα οποία εναλλάσσονται συνεχώς και δημιουργούν την συνοχή και την διαδοχή των πληροφοριών πάνω στο DNA. Να σκεφτείτε ότι σε 1 γραμμάριο DNA μπορούν να αποθηκευτούν 498 εκατομμύρια GB.


ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΤΟΝ

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το λογισμικό αυτό το οποίο φτιάχτηκε, δόθηκε σαν δώρο στο ανθρώπινο γένος από τους Ολυμπίους και συγκεκριμένα από τον Προμηθέα όπως τον περιγράφει ο Αισχύλος. Συμβολισμοί βέβαια έτσι ; Όμως είναι σαφές ότι όλος αυτός ο πολιτισμός- και το Δωδεκάθεον εάν διαβάσετε πραγματικά προσεκτικά την αρχαία γραμματεία ενώ έχει τον Δία σαν αρχηγό των θεών-όταν λέμε θεών εμείς τους ονομάσαμε θεούς. Εκείνοι ουδέποτε ονόμασαν τους εαυτούς τους θεούς.

Άλλο θεός και άλλο θείον και ο Ιησούς Χριστός θεός είναι και ο Βούδας θεός είναι και ο Κομφούκιος θεός είναι. Όποιον οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι θεός, είναι θεός. Άλλο εκείνον και άλλο το θείον, το Ολον Φως.

Όλον Φως, η γενεσιουργός αιτία του σύμπαντος είναι το θείον. Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε το θείον, είναι άρρητον. Αυτό που λέμε άρρητον δεν είναι δυνατόν να χωρέσει στην λογική του ανθρώπου ούτως ώστε να γίνει ρήμα, να γίνει δηλαδή να εκφραστεί σαν ομιλία. Το άρρητον, δηλαδή το όλον φως είναι η γενεσιουργός αιτία του σύμπαντος οι υπόλοιποι είναι θεοί όπως εμείς τους έχουμε ονομάσει.

Οι Ινδοί ονομάζουνε την θεά Κάλι, εμείς ονομάζουμε την Αθηνά, οι Αιγύπτιοι την λέγανε Ίσιδα, οι Ασσύριοι την λέγανε αλλιώς. Η ουσία είναι οτι όλοι μιλάγανε για τα ίδια πρόσωπα, απλώς τους έδιναν διαφορετικά ονόματα στην δική τους γλώσσα και έκφραση.


Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ DNA - ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ & ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ερχόμαστε λοιπόν να δούμε ποιά η συμβολή σε αυτόν τον πολιτισμό του αντιπάλου DNA. Εδώ είναι μία προσεκτική τοποθέτηση που πρέπει να αντιληφθείτε.


"Χωρίς την αντίδραση δεν υπάρχει δράση."

Καταλαβαίνετε ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι αδύνατον να συλλάβει την έννοια του απολύτου. Δεν μπορεί κανένας να συλλάβει την έννοια του φωτός, οτι όλα είναι άσπρα, οτι είναι συνέχεια μέρα, οτι είναι κάτι ενός χρώματος.

Για να έχει την συγκριτική εμπειρία, για να μπορεί να έχει αντιληπτική ικανότητα, χρειάζεται συγκριτική εμπειρία. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει, γιατί ρωτάει τώρα ο αφελής που δεν έχει διανόηση : «Εάν το θείον είναι ο δημιουργός των πάντων, γιατί δημιούργησεν το κακόν;».

Ο λόγος είναι ότι εάν δεν υπάρξει δράσις και αντίδρασις δεν μπορεί να υπάρξει ροπή. Με την δράση λοιπόν και την αντίδραση, ο μεν Ελληνισμός δημιουργεί ροπή προς τα άνω, οι δε αποστάτες δημιουργούν ροπή προς τα κάτω.

Αυτό δηλαδή που ονομάζομε ο διάβολος, ο σατανάς, ο λούσιφερ ό,τι και όπως να τα ονομάσει κανένας, αυτός είναι εκείνος ο οποίος στο Ε των Ελλανίων το Ε δηλαδή θα έχει το βέλος προς τα κάτω ενώ ο Ελληνισμός θα έχει το βέλος προς τα πάνω. Εάν λοιπόν ο Ελληνισμός επικρατεί, σημαίνει ότι επικρατεί η λογική διότι το υψηλότερο σημείο τόσο του δεξιόστροφου και του αριστερόστροφου Ε στο μεν δεξιόστροφον είναι ο λόγος στο δε αριστερόστροφον είναι οι αρχές οι αρχές είναι οι νόμοι του σύμπαντος. Έτσι, αντιλαμβάνεστε ότι εάν επικρατήσει το ένστικτο θα έχουμε την ροπή προς τα κάτω. Επομένως το DNA των Ελλήνων ρέπει προς την Αρετήν δηλαδή προς τον Λόγον και τις Αρχές, ενώ το αποστατικό DNA στο ένστικτό και προς τα κάτω, το συναίσθημα προς τα κάτω. Αυτές είναι οι συμβολικές αρχές του Ελληνισμού.

Η ΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Λοιπόν το πρόβλημα που έχουμε τώρα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε άμεσα, γιατί κάναμε όλη αυτήν την τεράστια ας την ονομάσουμε σήμερα - πώς να την ονομάσουμε ;- εισαγωγή, διάλεξη , το κάναμε για να αντιληφθεί ο ακροατής ότι το χρήμα - η ύλη δεν είναι ο σκοπός του Ελληνισμού.

Εάν αναγκάσεις τον Έλληνα να παλεύει στο πεδίο της ύλης δηλαδή του συναισθήματος και του ενστίκτου είναι χαμένος από χέρι.

Ο χώρος του Έλληνα είναι Λόγος, η Λογική εκεί δημιουργεί ο Έλλην και ο Λόγος, η Λογική, γίνεται εν σχόλη, όχι όταν αναγκάζεσαι να παράγεις.

Το συναίσθημα και το ένστικτο σε αναγκάζουν να παράγεις. Παράγει για τον φόβο μην πεθάνω, για τον φόβο να έχω να φάω, για το φόβο να έχω περισσότερα από σένα, για να είμαι πιο δυνατός και να προσελκύσω το αντίθετο φύλο ενστικτωδώς. Αυτά λοιπόν, αυτές οι αξίες οι συγκεκριμένες τις οποίες πιέζει η αποστατική θεωρία - πιέζει το άνθρώπινο γένος να καταγίνεται συνεχώς με την πραγμάτωση των σκοπών ούτως ώστε να εξυπηρετεί, για την εξυπηρέτηση του συναισθήματος και του ενστίκτου. Αυτό το κάνουν οι παραγωγοί.

Πρέπει να παράγεις συνεχώς ύλη για να μπορείς να έχεις την αίσθηση του συναισθήματος και την ικανοποίηση του ενστίκτου. Ο Έλλην από την άλλη μεριά χρησιμοποιώντας τον Λόγον δεν είναι ότι αγνοεί την ύλη, την έχει βάλει όμως στην κατάλληλη θέση. Επομένως η Οικονομία είναι έκφρασις του Λόγου, η Χρηματιστική είναι έκφρασις του συναισθήματος και του ενστίκτου.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ

Οικονομία τι σημαίνει; Οικονομία σημαίνει νομή του οίκου. Η διανομή τόσον του πολιτικού κεφαλαίου όσο και του υλικού κεφαλαίου, αυτό σημαίνει. Η διανομή, η οικονομία στην Ελληνική γλώσσα αυτό σημαίνει νέμεται ο οίκος, διανέμονται δηλαδή όλα τα περιουσιακά στοιχεία του οίκου της κοινωνίας, της οικογενείας, του έθνους διανέμονται.

Ενώ η χρηματιστική σκοπόν έχει την συλλογή της ύλης χωρίς συγκεκριμένο σκοπό διότι όποιος έχει περισσότερη ύλη μπορεί να ικανοποιεί τα ένστικτά του, μπορεί και αποβάλλει το αίσθημα του φόβου, παίρνει το αίσθημα της σιγουριάς. Τα λέω πολύ απλά έτσι για να καταλάβουνε οι ακροατές ότι δεν πρέπει ο Έλληνας να παρασύρεται και να έχει την απόγνωση και ο λόγος για το οποίο οι αυτοκτονίες είναι τόσες πολλές στην Ελλάδα ξέρετε ποιός είναι ; Οι αυτοκτονούντες αυτοκτονούν διότι αντελήφθησαν ότι έπεσαν στην παγίδα κι έκαναν τον αγώνα τους σε ένα πεδίο που δεν τους ανήκει έκαναν το πεδίο στην χρηματιστική, στην συλλογή χρημάτων, στην παραγωγή, κάτι το οποίο είναι χαρακτηριστικό του κατώτερου DNA των αποστατών.

Μόνο οι αποστάτες οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν τον άνθρωπο σε ενστικτώδη και συναισθηματική μορφή, μόνον αυτοί ασχολούνται με την χρηματιστική. Εάν δηλαδή ο Rothschild έχει 3 τρις παραπάνω στον λογαριασμό νομίζετε ότι του κάνει διαφορά; Δεν τον ενδιαφέρει το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι εσύ, το ανθρώπινο γένος, να αναγκαστείς να είσαι αγκυροβολημένος στα κάτω πεδία. Αυτό τον ενδιαφέρει, δεν τον ενδιαφέρει κάτι άλλο.Η FEDERAL RESERVE ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Γνωρίζετε ότι το 95% του πλούτου της Γης βρίσκετε στα χέρια του 0,2%; Το 95% το πλούτου της Γης. Σας κάνουν και πιστεύετε έτσι ;

Νίκος Αμάραντος : Αλλά δεν είναι έτσι όμως, κύριε Λαμπράκη.

Δόκτωρ Ε Λαμπράκης : Όχι βέβαια. Η αλήθεια είναι ότι οι διαχειριστές Καζάροι τραπεζίτες που σήμερα βέβαια φαντάζομαι πήρατε το μήνυμα ότι είναι μόνο διαχειριστές, δεν είναι αφεντικά. Θα το αναλύσουμε σε μία άλλη εκπομπή και θα σας πω και τις οικογένειες, τις 13 οικογένειες οι οποίες απαρτίζουν το συμβούλιο των 10. Όταν θα σας αναλύσω το τρίγωνο το οποίο βλέπετε με το μεγάλο μάτι εκεί πάνω θα εκπλαγείτε ...

Νίκος Αμάραντος : Εννοείτε για το δολάριο;

Δόκτωρ Ε Λαμπράκης : Πάνω στο δολάριο ναι, θα εκπλαγείτε με την λανθασμένη αντίληψη την οποία έχουν πολλοί για το τι σημαίνει αυτό. Δηλαδή αποφάσισαν μετά την καταβύθιση της Ατλαντίδος οι αποστάτες και οι ιχθυοσαυρικοί να κυβερνούν εκ των παρασκηνίων. Έχουν κάνει επιστήμη δηλαδή το γεγονός να έχουν 15 στρώματα προστασίας μπροστά τους για να μην εμφανίζονται οι ίδιοι.

Νίκος Αμάραντος : Ναι, έχει καμία σχέση με την Federal κύριε Λαμπράκη ;

Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Η Federal στο επίπεδο των Καζάρων τραπεζιτών είναι, θα σας έλεγα, το εργαλείο της Χρηματιστικής στον πλανήτη.

Θέλω να σας πω το εξής: Η Federal δεν έχει λεφτά. Δεν έχει ούτε ένα δολάριο. Έχει όμως όλη την δικαιοδοσία. Ακούτε τι έχει η Federal. H Federal, να σας το δώσω με απλό παράδειγμα για να το καταλάβετε, αν πάρετε ένα τσεκ/μια επιταγή και πάτε σε μια τράπεζα να την εξαργυρώσετε και την πάτε στο ταμία, ο ταμίας θα σας την γυρίσει πίσω και θα σας πει «πηγαίντε πρώτα στον διευθυντή να την υπογράψει και μετά ελάτε να σας δώσω τα χρήματα». Επομένως κουμάντο κάνει αυτός που θα σας υπογράψει την επιταγή - όχι αυτός που θα σου δώσει τα χρήματα. Τι μπορεί να σου πει ο ταμίας όταν πας να πάρεις τα λεφτά : «δεν μου φαίνεται ότι αυτή η υπογραφή είναι του διευθυντού» ή μπορεί να σου πει «πρέπει να υπογράψει και ένας άλλος διευθυντής γιατί σύμφωνα με τον κανονισμό υπογράφουν 2 διευθυντές» αλλά δεν μπορεί να εγκρίνει ή να απορρίψει ο ίδιος το αν πληρώσει ή όχι.Το πώς θα πληρώσει και ποιόν θα πληρώσει, αυτήν την απόφαση την παίρνουν άλλοι. Δεν την παίρνει η Federal.

Η Federal όμως είναι εκείνη η οποία θα ανοίξει τους κωδικούς και θα πιστώσει τους λογαριασμούς των κρατών ή οποιουδήποτε χρωστάει κάποιος και δίνει εντολή στην Federal ότι την τάδε του μηνός θα πληρωθεί αυτό το γραμμάτιο.

Η Federal λοιπόν είναι το τελικό κλειδί για τις πληρωμές όλων των συναλλαγών στον πλανήτη, από το 1 κιλό ελιές που θα πάρετε από την Αρσάκειο αγορά στην Αθήνα, μέχρι τα όπλα που πουλάει η Ρωσία στην Ινδία - αυτά τα καινούρια αεροπλάνα τα SU35. Αυτά λοιπόν, όλες αυτές οι συναλλαγές, εγκρίνονται από το μεγάλο αφεντικό αλλά εκτελούνται από την Federal Reserve. Είναι δηλαδή η διαχείρισις, η πρόσβασις προς τα ταμεία. Ενώ δηλαδή η Federal Reserve δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο, έχει την απόλυτη εξουσία να πει οτι «δεν αναγνωρίζω αυτήν την υπογραφή του διευθυντού, πήγαινε να στο ξανά υπογράψει».


Η ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ & ΠΩΣ Η FEDERAL RESERVE ΕΓΙΝΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

Δεν έχει το δικαίωμα να πει όμως «δεν εγκρίνω ή απορρίπτω την πληρωμή» αυτό το δικαίωμα το έχει υποτίθεται μία άλλη ομάδα ανθρώπων που δεν επιτρέπεται να γίνει γνωστή. Η Federal λοιπόν είναι το ανώτατο εργαλείο στον πλανήτη. Όλες οι συναλλαγές πληρώνονται από την Federal Reserve. Ρωτάτε αν η Federal είναι το πρόβλημα η Federal Reserve σας είπα στις 23 Δεκεμβρίου τελειώνει η νομοθετική ρύθμιση την οποία είχαν πάρει από το 1913.

Στις 23 Δεκεμβρίου οι Καζάροι οι οποίοι είχαν δουλέψει το σύστημα το Federal Reserve το δούλεψαν από το 1908 μέχρι το 1913 και την τελευταία στιγμή προσετέθησαν και δύο προσέξτε 2 ευρωπαίοι τραπεζίτες Καζάροι οι οποίοι εντέλει επέβαλαν, αυτοί επέβαλαν την δική τους πολιτική, το τονίζω αυτό ευρωπαίοι τραπεζίτες Καζάροι, γιατί όταν αναλύσομε το πώς και από ποιούς δημιουργήθηκε θα καταλάβετε ότι όλα μας οδηγούν στην Ατλαντίδα λοιπόν επομένως όταν έχουμε την Federal Reserve στις 23 Δεκεμβρίου του 1913 ψηφίστηκε μόνον από 28 βουλευτές διότι ήταν οι εορτές των Χριστουγέννων και η βουλή της Αμερικής είχε διαλύσει ήτανε δηλαδή σε διακοπές και λειτουργούσε μόνον το τμήμα το οποίο αφήνουν για έκτακτες περιστάσεις.

Ενεκρίθη λοιπόν από τους 28, το υπέγραψε ο πρόεδρος προτού επιστρέψει η βουλή και η γερουσία να ξαναρχίσει εργασία την 4 Ιανουαρίου, και έτσι η Federal Reserve μπήκε στο λαιμό των Αμερικανών σαν την μεγάλη θηλιά. Δεν υπήρχε φόρος εισοδήματος μέχρι το 1913. Από το 1779 μέχρι το 1913 δηλαδή, η Αμερικανική συμπολιτεία λειτουργούσε χωρίς φόρο εισοδήματος όχι μόνον ευημερούσε, αλλά είχε και τεραστία ανάπτυξη. Άρα, ο φόρος εισοδήματος δεν έχει να προσφέρει τίποτα στην λειτουργία του κράτους. Στην Αμερική συλλέγονται κατ' έτος γύρω στα 500 δις - 60% αυτών των χρημάτων καταλήγει στους Ιησουίτες, το 40% στο Αγγλικό στέμμα.


ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Νίκος Αμάραντος: Μαζεύουν όλο τον πλούτο δηλαδή κύριε Λαμπράκη;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Ναι βεβαίως, γιατί, ξέρετε η Αμερική πώς έχει δημιουργήσει αυτό το τεράστιο χρέος των 17 τρις; - το οποίο, βέβαια, πρέπει να σας πω ότι το αληθινό χρέος της Αμερικής υπερβαίνει τα 500 τρις σας το λέω μετά λόγου γνώσεως. Λοιπόν, τα 17 τρις είναι ένα ασήμαντο ποσό για τα παγκόσμια ταμεία. 60 με 70 τρις χρωστούν όλα τα κράτη της υφηλίου. Τόσο χρωστούν, και μία μόνον εταιρία των Καζάρων, στο Μανχάταν, διακινεί 963 τρις ετησίως και αντιλαμβάνεστε λοιπόν το πώς, τι απάτη έχει επιβληθεί στο ανθρώπινο γένος.

Είναι η μεγαλύτερη απάτη που μπορεί κάποιος ποτέ να σκεφτεί. Υπάρχει τόσο τεράστιο ποσό χρημάτων το οποίο ΑΝΗΚΕΙ το επαναλαμβάνω, το τονίζω και το υπογραμμίζω) στους λαούς του πλανήτη δεν ανήκει στους Καζάρους, οι Καζάροι έχουν μόνο στο λογισμικό πρόσβαση, στο λειτουργικό σύστημα είναι το πραγματικά λογισμικό δηλαδή η αναλογία είναι ότι ο πλούτος ανήκει στην ανθρωπότητα γιατί η ανθρωπότητα την δημιούργησε δεν πήγε κανένας Καζάρος τραπεζίτης στο χωράφι να φυτέψει στάρι, να βγάλει χρυσό, να βγάλει πετρέλαιο δεν πήγε πουθενά είναι απλώς γραφιάδες - διακινητές είναι.

Τον πραγματικό πλούτο τον φτιάχνουν οι λαοί, και πώς τον φτιάχνουνε ; Γιατί συμφώνησαν το 1944 για κάτι που κοστίζει 10 ευρώ να πληρώνουν 100 ευρώ αλλά τους είπαν οι Καζάροι αν συμφωνήσετε σε αυτό το σχέδιο, 60 από τα 100 ευρώ θα πηγαίνουν στο ταμείο υπέρ όλης της ανθρωπότητας έτσι δημιούργησαν το παγκόσμιο καταπίστευμα. Το γεγονός ότι δεν έχουν οι λαοί πρόσβαση είναι γιατί φτιάξαν τώρα την νομοθεσία για την πρόσβαση οι Καζάροι στα δικά τους τα μέτρα. Έκαναν δηλαδή τα windows του κομπιούτερ τα έκαναν στα δικά τους τα μέτρα ούτως ώστε να μην μπορεί κανένας να μπαίνει στο πρόγραμμα - δηλαδή στα δικά του τα χρήματα - χωρίς να πάρει την άδειά τους. Αυτή είναι η αναλογία, πολύ απλή αναλογία.

ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Έρχεται τώρα ο Σώρρας και λέει στον Ελληνικό λαό: «Ξέρω ότι με τους τρόπους τους και την συνεργασία των Καζάρων κυβερνητών της Ελλάδος δεν σας αφήνουν να μπείτε να πάρετε τα δικά σας τα χρήματα. Όχι μόνο δεν σας αφήνουν, αλλά ακούστε και το τραγικό :

Επειδή ο Καζάρος δεν έχει το δικαίωμα να μπει στο ταμείο και να πάρει χρήματα για τον εαυτό του,τι κάνει ; Βάζει τους λαούς και τις κυβερνήσεις να εγγυώνται τα δάνεια των τραπεζών οι οποίες τράπεζες είναι όλες δικές τους». 240 δις από το Ελληνικό χρέος είναι εγγυοδοσία για την ρευστότητα των τραπεζών. Καταλαβαίνετε ότι εγγυάται ο Ελληνικός λαός ότι θα πληρώσει το χρέος των τραπεζών οι οποίες είναι ιδιωτικές εταιρίες, αυξάνοντας έτσι το χρέος το Ελληνικό, παρόλο που δεν είναι χρέος τι κάνει όμως;

Με το να σου δημιουργούν, αγαπητέ μου συν-Έλληνα, το συναίσθημα της ενοχής ότι χρωστάς, κλέβουν 240 δις από τα δικά σου λεφτά, γιατί από τα δικά σου λεφτά κατέβηκαν αυτά τα 240 δις. Όταν βάζεις το ομόλογο μέσα για να πάρεις χρήμα από το παγκόσμιο καταπίστευμα, βάζεις ένα Ελληνικό ομόλογο αυτά τα χρήματα δεν ανήκουν σε κανέναν άλλον ανήκουν στον Ελληνικό λαό. Τα ονομάζουν όμως χρέος, γιατί τα κλέβουν οι τραπεζίτες.

Επειδή οι ίδιοι δεν μπορούν να μπουν και να πάρουν λεφτά για τον εαυτό τους, βάζουν μέσω του λαού των Ελλήνων και όλων των λαών του πλανήτη. Κάνανε λοιπόν την νομοθεσία του λογισμικού πρόσβασης έτσι, ώστε να αναγκάζονται οι λαοί να εγγυώνται την ταυτότητα των τραπεζών. Δεν έχει καμία διαφορά μία τράπεζα από μία πιτσαρία στην γωνία. Όταν εγγυάσαι το δάνειο της τραπέζης θα πρέπει να εγγυηθείς και το δάνειο της πιτσαρίας. Δεν είναι δυνατόν σε λογική κοινωνία με πραγματική δικαιοσύνη να μην ισχύουν τα ίδια μέτρα και σταθμά. Δεν μπορεί δύο ιδιωτικές εταιρίες, ανώνυμες εταιρίες για την μία να εγγυάται ο λαός για το χρέος της και για την άλλη να μη εγγυάται. Άρα κλέβουν τον πλούτο του Ελληνικού λαού γιατί αναγκάζουν τον Ελληνικό λαό να πάρει λεφτά από τα δικά του ταμεία και να τα δώσει στις τράπεζες οι οποίες ακολούθως τα παίρνουν και τα επενδύουν σε άλλες χώρες. Αγοράζουν περιουσιακά στοιχεία για τον εαυτό τους. Δεν υπάρχει πιο μεγάλη κλοπή.

ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Νομίζουν ότι είναι ευφυές το σχέδιο βλακώδες είναι, διότι η βάσις η οποία χρησιμοποιείται για την δημιουργία του χρήματος είναι σε χέρια Ελληνικά.

Νίκος Αμάραντος : Μάλιστα, κύριε Λαμπράκη.

Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Εάν λοιπόν οι Έλληνες οι οποίοι έχουν την δικαιοδοσία αυτή απαιτήσουν από τους Καζάρους όλα τα χρήματα τα οποία έχουν κλέψει, πρέπει να τα πάρουν πίσω για τον απλό λόγο η βάση πάνω στην οποία δημιουργήθηκε το χρήμα δεν είναι δική τους. Να μην πάμε σε άλλες ιδέες τώρα γιατί είναι περίπλοκο αυτό που σας είπα.

Εκείνο που θέλω να καταλάβει ο λαός είναι ότι δεν χρωστάει σε κανέναν.

Πρέπει να πάρει αυτούς τους προδότες Καζάρους - Χαζαρομογγόλους όπως του είπε ο Αρτέμης -, να τους πάρει και να τους ρίξει στην θάλασσα. Κάποια στιγμή πρέπει ο Ελληνικός λαός να αναλάβει τις τύχες του στα χέρια του. Να διοικήσουν την Ελλάδα Έλληνες διότι αν εξακολουθήσει σε αυτήν την μορφή ο Ερντογκάν, ο Αναστασιάδης και ο Σαμαράς θα διαλύσουν τις κοινωνίες τόσο αυτό που ονομάζεται Τουρκία που δεν είναι έθνος, ως και του Ελληνικού έθνους.

Ο σχεδιασμός των Καζάρων είναι να κόψουν την Ελλάδα σε 4 κομμάτια και την Τουρκία σε 4 κομμάτια, να δημιουργήσουν 8 κράτη, όπως ακριβώς έκαναν με την Γιουγκοσλαβία, τα οποία υποτίθεται θα έχουν μία άτυπη συμμαχία και θα προστατεύουν το μεγάλο κανόνι - το όπλο των Καζάρων στην περιοχή που είναι το Ισραήλ. Δηλαδή αυτή η ανίερη συμμαχία Ισραηλινών, Ελλήνων και Τούρκων τι εξυπηρετεί ; Ποιόν εξυπηρετεί ; Ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετεί ; Των Ελλήνων ; Λοιπόν, για σκεφτείτε λιγάκι λογικά Έλληνες.

Βγείτε λίγο από το συναίσθημα και το ένστικτο, σκεφτείτε λογικά : Ποιόν εξυπηρετεί η συμμαχία Τουρκίας - Ισραήλ - Ελλάδος ; Ποιόν προσπαθούν να εμποδίσουν; Ποιόν ; Τον Ρώσο. Ο Ρώσος είναι το μεγάλο πρόβλημα των δυτικών αλλά ο Πούτιν με την πραγματικά μεγαλειώδη νίκη του στην Συρία, άλλαξε τον ρουν της πολιτικής σε όλον το πλανήτη. Δεν μπορείτε να καταλάβετε, δεν μπορείτε να αντιληφθείτε την σημασία.

Είπα και πάλι όπως έλεγα και το πρωί στα Ιωάννινα, η σημασία της νίκης του Πούτιν στην Συρία είναι μεγαλύτερη από την σημασία της νίκης στο Στάλινγκραντ που σταμάτησε τον Χίτλερ στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Πρέπει ο Ελληνικός λαός, ένας μεγάλος, να μπορέσει να δει όλες αυτές τις ιδιαιτερότητες στην περιοχή γιατί ιστορικά από την εποχή της Ατλαντίδος, από την εποχή του Γιαχβέ, από την εποχή της Αιγύπτου, από την εποχή των κατακλυσμών, όλες οι διαμάχες γίνονταν γύρω από την Μεσόγειο. Εκεί είναι το κέντρο του πλανήτη.

Σκεφτείτε αυτή τη στιγμή 4 μεγάλες δυνάμεις. Η Κίνα έχει πάρει τα λιμάνια τα Ελληνικά για να έχει πρόσβαση στο εμπόριο στην Ευρώπη, η Ρωσία έχει κατέβει κάτω και περιπολεί στο Αιγαίο και κατάφερε να έχει ελλιμενισμό του Ρωσικού στόλου στα Ελληνικά λιμάνια, η Γερμανία έχει καταλάβει όλο το οικονομικό φόρουμ της Ελλάδος και γεωπολιτικά ουσιαστικά κάνει κουμάντο η Αμερική. Καταλαβαίνετε ; Σε κανένα άλλο σημείο του πλανήτη οι 4 αυτές δυνάμεις δεν τσακώνονται. Μόνο στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΙΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ & Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Εμείς τώρα ο Ελληνικός λαός να χρησιμοποιήσω και την λέξη 'χαϊβάνια' από την Τουρκική διάλεκτο, σαν χαϊβάνια εκλέγουμε κυβερνήτες Καζάρους Εβραίους οι οποίοι παίζουν το παιχνίδι του παγκόσμιου Σιωνισμού ο οποίος θέλει να έχει διχοτομημένους τους λαούς για να μπορεί να κάνει κουμάντο.

Ένας Τούρκος καθηγητής- ανθρωπολόγος, πριν από 2 εβδομάδες είπε ότι «εάν δεν υπήρχε ο Κεμάλ Ατατούρκ, όλων μας τα ονόματα θα ήταν Δημήτρης και Γιώργος» έτσι είπε και αυτή είναι η αλήθεια. Ναι, αλλά ο Κεμάλ Ατατούρκ όμως το έκανε. Εδώ θα στεναχωρήσω λίγο τους πατριώτες μου τους Κρητικούς, αλλά η απώλεια του Ελληνισμού της Ιωνίας ήταν σχέδιο των Καζάρων και εκτελέστηκε από τον Ελευθέριο Βενιζέλο και από τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος το 1932 επρότεινε στην επιτροπή Νόμπελ, να δοθεί το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης στον Κεμάλ Ατατούρκ. Μπορεί κάποιος Έλληνας και ιδιαίτερα οι συμπατριώτες μου οι Κρητικοί, να μου εξηγήσει την λογική πίσω από αυτήν την κίνηση; Μπορεί κάποιος Έλληνας και Κρητικός συμπατριώτης μου να μου εξηγήσει γιατί ο Βενιζέλος το 1919 εδημιούργησε το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο Ελλάδος και του έδωσε υφήν οργανισμού δημοσίου δικαίου; Για ποιό λόγο έγιναν αυτά τα πράγματα ; Μπορεί να μας το εξηγήσει κάποιος ;

Είναι τυχαίο ότι το 1917 επεκράτησε ο Μπολσεβίκος στην Ρωσία και κάναμε εμείς την εκστρατεία στην Μικρά Ασία το ίδιο χρονικό διάστημα ; Είναι τυχαίο ότι ο Ζαχάρωφ, επιστήθιος φίλος του Βενιζέλου, μόλις ο Βενιζέλος δεν κέρδισε τις (εντός εισαγωγικών) «εκλογές» του 1920, απεσύρθη και δεν τροφοδοτούσε πλέον τον Ελληνικό στρατό;

Είναι τυχαίο που Αγγλο-Γάλλοι αποφάσισαν να κάνουν ειρήνη με τους Τούρκους και τον Κεμάλ Ατατούρκ και να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από την Νότιο Μικρά Ασία, παραδίδοντας όλο τον οπλισμό στον Κεμάλ Ατατούρκ ; Όλα είναι τυχαία αυτά τα γεγονότα ; Πάμε τώρα ένα στάδιο παραπέρα.

Είναι τυχαίο οτι κάψανε την Σμύρνη και στοχοποιήσανε συγκεκριμένα - και έχουμε ιστορικά στοιχεία γι' αυτό έτσι; - οι Τσετσένοι ο Νομάρχης της Σμύρνης έδωσε στοιχεία στους Τσετσένους να μπουν σε Ελληνικά σπίτια ανθρώπων που είχαν μετοχές της Ανατολής και να εξαφανίσουν τις οικογένειες. Εσφάγησαν οι οικογένειες και εκάηκαν τα σπίτια των Ελλήνων της Σμύρνης οι οποίοι κατείχαν τις μετοχές της Ανατολής.

Καταλάβατε ότι οι Καζάροι σκοπό είχαν να βάλουν στο χέρι τον τεράστιο πλούτο των Ελλήνων οι οποίοι ήταν οι μόνοι έμποροι στην Μεσόγειο εκείνη την εποχή; Όλος ο πλούτος της Μεσογείου διακινείτο από Ελληνικά πλοία και Ελληνικές εταιρίες. Σκεφτείτε την Αλεξάνδρεια, την Σμύρνη, την Κωνσταντινούπολη, την Μυτιλήνη, την Θεσσαλονίκη όλα αυτά ήταν κάτω από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ήτανε όμως όλη η οικονομία στα χέρια των Ελλήνων και όλοι πιστεύανε ότι η τράπεζα της Ανατολής είναι μία Ελληνική τράπεζα και εναπόθεσαν όχι μόνο τις καταθέσεις τους, αλλά και τους τίτλους τους τίτλους ιδιοκτησίας των ακινήτων τους κατέθεσαν και έδωσε ο Νομάρχης της περιοχής τα ονόματα των Ελλήνων που είχαν καταθέσει τις περιουσίες τους, δηλαδή τους τίτλους ιδιοκτησίας και τις μετοχές της Ανατολής για να σφαγούν πρώτοι εκείνοι καταλάβατε για ποιό λόγο έγινε η καταστροφή της Σμύρνης ;

Για ποιό λόγο χάσαμε την παρουσία μας στην Ιωνία την οποία έχουμε για 3000 χρόνια ; Για 3000 χρόνια είχαμε παρουσία στην Ιωνία. Εάν δείτε, οι 7 σοφοί της Ελλάδος, οι 4 από τους 7 μεγαλούργησαν σε εκείνη την περιοχή. Ο Κλεόβουλος, ο Βίας ο Πριηνεύς, ο Θαλής ο Μιλήσιος. Λοιπόν, για σκεφτείτε, εκεί είναι οι ρίζες του Ελληνισμού και σας διαβεβαιώ οτι εκεί θα επανέλθει ο Ελληνισμός.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ FEDERAL RESERVE ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΕΙ

Νίκος Αμάραντος : Σε 3 ημέρες λήγει η σύμβαση της Federal. Τι προβλέπετε εσείς; Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας.

Δόκτωρ Λαμπράκης : Θα σας πω την γνώμη μου και αυτό είναι μόνο η γνώμη μου. Το πρόβλημα έχει διευθετηθεί ήδη. Δηλαδή οι αλλαγές που έπρεπε να γίνουν έχουν γίνει. Δεν θα γίνουν όμως αισθητές από τον πολύ λαό.

Νίκος Αμάραντος : Ναι, δηλαδή καινούριο συμβόλαιο κύριε Λαμπράκη ;

Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Όχι, αντιθέτως η συμφωνία η οποία, κατά την γνώμη μου, έχει επέλθει είναι ότι θα υπάρχει μία συνδιοίκηση της Federal Reserve για ένα σύντομο χρονικό διάστημα ούτως ώστε να υπάρξει ομαλή μετάβαση στη νέα ιδιοκτησία για να μην χαθεί τίποτα από τα κεκτημένα της ανθρωπότητας, να μην αλλάξει η ροή των οικονομιών στις ανθρώπινες κοινωνίες.

Νίκος Αμάραντος : Κύριε Λαμπράκη, καλή Λευτεριά!

Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Ευδαιμονία σε όλους!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:
ΟΜΑΔΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/00/doktwr-e-lamprakhs-o-politismos-ths-ghs-kathlthe-mesw-twn-ellhnw.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου