Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ: Νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα ... το "ΓΕΓΟΝΟΣ" πλησιάζει !


ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ: Νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα ... το "ΓΕΓΟΝΟΣ" πλησιάζει !
Google ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Σημείωση: Αυτό είναι μια αναδημοσίευση
από Σάββατο, 28 Απριλίου 2012
(προς όφελος νέους αναγνώστες και προς υπενθύμισή τον παλαιών)

Από Cobra
Νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα

Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της Intel προέρχεται από πηγές βαθιά μέσα από απόκρυφα οικονομία και σχετίζεται με την αναδιάρθρωση του χρηματοπιστωτικού συστήματος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επαναφορά

Αυτό θα συμβεί κατά τη στιγμή του συμβάντος (ΓΕΓΟΝΟΣ) και είναι στην πραγματικότητα μέρος της
επιχείρησης.

Ημέρα 1Όταν η κρίσιμη μάζα πιέσει την Federal Reserve θα αναγκαστεί να αποπληρώσει το χρέος που οφείλει σε ανθρώπους που απέκτησε με δόλιες δραστηριότητές, η FED (Federal Reserve Bank) δεν θα έχει χρήματα για να εξοφλήσει το χρέος, και θα πάει σε πτώχευση.

(Η FED από Δεκέμβριο του 2015 δεν είναι πλέον ιδιωτική τράπεζα της οικογενείας Rothschild...!!! Τώρα είναι η κρατική τράπεζα της Αμερικής υπό την επιβλέψει του αμερικανικού στρατού)

Αυτό θα προκαλέσει μια αλυσιδωτή αντίδραση της ΤΔΔ, ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζας και όλες οι κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο με αποτέλεσμα να πτωχεύσουν επίσης.
Ακραία μεταβλητότητα στις αγορές θα οδηγήσουν σε ένα παγκόσμιο χρηματιστηριακό κραχ. Χρηματιστήρια θα κλείσουν, συμπεριλαμβανομένων το New York Stock Exchange (NYSE) Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Όλα τα χρηματοοικονομικά μέσα όπως δικαιώματα προαίρεσης και συμβάσεις αντιστάθμισης πιστωτικού κινδύνου θα πρέπει να μηδενιστούν από έξω.

Όλοι οι λογαριασμοί "σκιά" θα κλείσουν και θα μηδενιστούν από έξω. Όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Cabal θα πρέπει να αξιοποιηθούν.

Όλες οι κατασχέσεις θα παγώσουν, όπως και όλα τα δημόσια και ιδιωτικά χρέη (στεγαστικά δάνεια, τα δάνεια, και το χρέος πιστωτικών καρτών).
Ημέρα 2-7
Οι τράπεζες θα είναι κλειστές και θα υπάρξει μια μεγάλη αβεβαιότητα και σύγχυση. Ορισμένες επιχειρήσεις θα κλείσουν προσωρινά. Μερικές από αυτές θα παραμείνουν ανοιχτά και μπορεί να δεχθούν μετρητά, άλλα θα δέχονται μόνο χρυσό ή ασημένια νομίσματα. Οι πιστωτικές κάρτες δεν θα γίνονται δεκτές στο σύστημα πλέον και έτσι θα καταρρεύσει. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με την αλυσίδα διανομής χρημάτων, για αυτό είναι καλό να έχει ο κάθε ένας ένα απόθεμα επάνω του για τρόφιμα και βενζίνη.

Επανεκτίμηση (RV)
Μετά από περίπου 1 εβδομάδα από την Εκδήλωση
Μπορεί να εξακολουθεί να υπάρχουν προβλήματα στην αλυσίδα διανομής ηλεκτροδότησεις.

θα εισαχθεί νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα, που θα υποστηρίζεται στο χρυσό. Ο χρυσός θα αποθηκευθεί σε θέσεις που δεν πρόκειται να δημοσιοποιούνται ακόμα. Το χρυσό δεν θα είναι διαπραγματεύσιμο στο άνοιγμα των αγορών. Στο καλάθι των νομισμάτων, θα υπάρχουν δολάρια ΗΠΑ, ευρώ, βρετανική λίρα, ελβετικό φράγκο, ιαπωνικό γιεν και το κινεζικό γουάν. Αυτά θα αποτελέσουν τη βάση του νέου αυτού συστήματος.

Οι τράπεζες που δεν έχουν ισχυρές διασυνδέσεις με την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και δεν έχει πτώχευση θα ανοίξει εκ νέου. Δεν θα επιτρέπεται να χρεώνουν τόκους. Όλα τα λογιστικά τους θα είναι πλήρως διαφανείς για το κοινό. Χρηματιστήριο δεν θα ανοίξει εκ νέου.

Η Επανεκτίμηση θα λάβει χώρα. Αυτό σημαίνει ότι οι συναλλαγματικές ισοτιμίες μεταξύ των διαφόρων νομισμάτων θα αλλάξουν, αλλά όχι δραστικά, Θα αντανακλούσαν καλύτερα την πραγματική παραγωγικότητα των εθνών.

Το Δηνάριο του Ιράκ δεν θα απόκτησή μεγάλη αξία, σε αντίθεση με εικασίες πολλών ανθρώπων. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ σημειώνει, ότι τα τραπεζογραμμάτια ευρώ και άλλα τραπεζογραμμάτια θα είναι ευρέως αποδεκτά, μέχρι να καταργηθούν σταδιακά μέσα σε λίγους μήνες και να τυπωθεί νέο χρήμα.

Όλες οι δίκαιες εμπορικές συμφωνίες, οι συμβάσεις και οι ευθύνες σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να τηρούνται και να διατηρούνται. Ενώ οι επιχειρηματικές συμφωνίες που συνεπάγονται ποινική ή δόλια σε αλληλεπιδράσεις με την Cabal θα ακυρωθούν σε λίγες εβδομάδες.

Η Πολυεθνικές θα είναι υποχρεωμένες να αγοράσουν πίσω τις μετοχές τους, με αποτέλεσμα να πάνε σε πτώχευση. Θα πρέπει να χωριστούν τα υγιή τμήματα αυτών των εταιρειών και να εθνικοποιηθούν στις δικές τους χώρες.

Η ύπαρξη των παγκόσμιων κονδυλίων διευθέτηση θα εισαχθούν στη συνέχεια στο κοινό. Τα κεφάλαια αυτά περιλαμβάνουν περίπου $ 70 τρισεκατομμύρια από τα παλιά τους πατριωτικά χρήματα $ 100 τρισεκατομμύρια που συνδέονται με τις ομάδες White Dragon Society και των Ναϊτών, $ 120 τρισεκατομμύρια από τοΚίνημα Αντίστασης και $ 10 τρισεκατομμύρια από το Saint Germain Trust. Στα Παγκόσμια κεφάλαια διακανονισμού θα συμπεριλαμβάνεται επίσης όλα τα χρήματα και τα περιουσιακά στοιχεία από την Cabal.

Παγκόσμια κεφάλαια διακανονισμού θα χρησιμοποιηθούν για πολλούς σκοπούς. Πρώτον, όλα τα εθνικά, δημόσια και ιδιωτικά χρέη θα εξοφληθούν σε όλο τον κόσμο. Μετά από αυτό, όλοι οι άνθρωποι θα λάβουν αποκατάσταση για όλη την κλοπή και εγκληματική δραστηριότητα που υπέστησαν από την πρώην Cabal.

Στη συνέχεια, με τα κεφάλαια ευημερίας θα χρηματοδοτούνται ανθρωπιστικά, και περιβαλλοντικά νέα έργα προηγμένης τεχνολογίας. Μέρος των χρημάτων από το Saint Germain Trust θα πάνε απευθείας στους Εργάτες του Φωτός, το υπόλοιπο θα χρηματοδοτήσει έργα που συνδέονται με την εισαγωγή της πρώτης επαφής.
http://nesaragreece.blogspot.com.cy/2016/03/blog-post_76.html
Πηγή: Cobra - Η πύλη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου